Offisielt

Offisielt: Varane til Manchester United

Franskmannen forlater Real Madrid etter 10 år i klubben.

Til slutt ble det bekreftet: Raphaël Varane er ferdig i Real Madrid. Dette bekrefter klubben på sine nettsider. Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at 28-åringen har forhandlet med Manchester United, etter å ha uttrykt et ønske om å søke en ny utfordring. Nå er altså midtstopperen offisielt klar for de røde djevlene.

Real Madrid bekrefter overgangen i følgende pressemelding:

Real Madrid C.F og Manchester United har blitt enige om overgangen for Raphaël Varane. 

Klubben vår ønsker å utrykke takknemlighet for hans profesjonalitet og eksemplariske oppførsel i løpet av sine ti år i klubben. Han har vunnet 18 trofeer i klubben: 4 Champions League, 4 VM for klubblag, 3 europeiske supercup, 3 ligatitler, 1 Copa del Rey og tre spanske supercup.

Real Madrid ønsker å utrykke sin takknemlighet til Raphaël Varane og hans familie, og ønske dem lykke til videre i dette nye kapittelet i karrieren. 

Varane hadde bare 12 måneder igjen av kontrakten sin, og derfor måtte Real Madrid selge i sommer for å unngå å miste en verdifull spiller gratis neste sommer. Det spekuleres i at Manchester United betaler rundt 50 millioner euro inkludert bonuser som trolig er enkle å oppnå. At Varane skal ha vært så bestemt på å søke nye utfordringer, gjorde det vanskelig for Real Madrid å kreve mer.

Lite tyder på at Real Madrid kommer til å signere en erstatter for Varane. Klubben har en vanskelig økonomi etter å ha blitt rammet av konsekvensene rundt COVID-19. Samtidig virker det klart at Real Madrid sparer det de kan for å kunne ha råd til å kjøpe Kylian Mbappé eller Erling Braut Haaland dersom en av disse skulle bli tilgjengelige.

Takk for alt, Raphaël Varane!

2 comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.