Spesialer

Erfaringer med hotell i Madrid

Planlegger du å dra til Madrid, men er usikker på hvor du skal bo? Her har du anbefalingene fra våre medlemmer!

Vi som driver supporterklubben for Real Madrid i Norge får ofte spørsmål angående reiser til Santiago Bernabéu. Det er naturligvis vanskelig for noen som aldri har vært i Madrid å vite hvordan man skal gå frem for å skaffe billetter, hvor man skal bo og så videre. Selve kampbillettene er det mulig å søke om som medlem i vår supporterklubb, men når det kommer til bosted, er det opp til en selv hvordan man ønsker å prioritere.

For å gi råd til de som vurderer ulike bostedsmuligheter i Spania, har vi spurt medlemmene i vår diskusjonsgruppe om deres erfaringer og anbefalinger angående hotell i Madrid. Vi i Real Madrid Norge kommer ikke til å gi noen anbefalinger selv, men det er alltid greit å høre på nordmenn som allerede har tatt turen.

Les ogsåBestilling av kampbilletter: Ofte stilte spørsmål

New Point Madrid

Martin Hellerud: Leilighet man kan leie via Booking.com eller direkte via nettsiden. Ligger så midt i Madrid som man får det. Store rom, god seng og god verdi for pengene.

Joakim Rønneberg: Støtter denne anbefalingen på det sterkeste! Fantastisk beliggenhet, midt i smørøyet med takterasse man kan nyte en god og kald Mahou.

Roommate Hotel Mario

Solveig Nielsen: Veldig greit hotell rett ved «Teatro Real» og slottet. Rundt hundre meter til nærmeste t-banestopp. God og enkel frokost. Personalet var hyggelig og rommene var rene. Om man ønsker å bo sentralt og stille kan dette hotellet absolutt anbefales! 

H10 Tribeca

Andreas Alexander Fjeldberg Svae: 600 meter fra Bernabéu. 800-1200kr natta for 2 pers rom. Bodd på mange hoteller i verdens storbyer og til denne type tur så er dette perfekt. Fint området, fin resepsjon, og helt greie rom!

Eirik Andersen Lund: Vært der de tre gangene jeg har vært i Madrid. Pent hotell, med god frokost og god pris. Ligger få minutters gange ifra Bernabeu. Ikke særlig sentralt vel, men hvis det er Real-fotball du vil se, er det midt i blinken!

Gran Versalles

Solveig Nielsen: Hotellet ligger i relativt rolige omgivelser rett ved Alonso Martinez t-banestopp. Rommene er greie og rene, og de som jobber der er hyggelige. Finnes mange ulike museum ol. i nærheten, samt koselige restauranter og cafeer. Det ligger i gåavstand til Retiro-parken.

Senator Castellana

Andreas Alexander Fjeldberg Svae: 1000 meter fra Bernabéu. 600-900 kr natta for 2 pers rom. Ligger litt dårligere til og syns at hotellet er litt under standard. Rommet var knallvarmt selvom det var 10 grader ute, air condition funket ikke. Bygget var generelt ganske slitt.

Gran Central Suites

Wenche Andersson Oppegaard: Vi bodde på Gran Central Suites. Anbefales både for pris og beliggenhet.

Petit Palace Puerta del Sol

Atdhe Ajvazi: Anbefales på det sterkeste om man ønsker god beliggenhet til en billig penge, her er det et steinkast fra metroen i Sol og generelt sentralt. Passer perfekt til en vennegjeng på 3-4 og får mye for pengene. Ellers har jeg bodd på 4 andre hoteller litt utenfor sentrum, blant annet Hotel exe suites 33 som ligger noen hundre meter bak kongens slott. Hotel Carling som er fint hvis man vil veksle mellom shopping og sightseeing, ligger 1-2 minutters gange fra Gran Via. Husker ikke helt navnet på de 2 andre, men var ikke særlig sentralt og noe nevneverdig å fortelle om heller.

NYX Hotel

Mats Olsen: Betalte vel ca 7000 kr med fly fra Bodø-Oslo-Madrid for 3 dager. Ser bra ut på bildene som ligger på nettet, men rommet var så skittent og ekkelt at vi måtte be om å bytte rom. Verste hotellopplevelsen jeg har hatt hvertfall.

Hotel Regina

Solveig Nielsen: Vil anbefale Hotel Regina dersom man ønsker å bo sentralt. Høy standard på hotellet, både rommene, spisesalen, entreen og baren. Hyggelig personale og god frokost. Supersentralt hotell bare 200 meter unna Plaza del Sol. T-banestoppet «Sevilla» er rett utenfor hotellet, men det er i tillegg gåavstand til det meste av shopping, restauranter, supermarked osv.

Hotel Abba Madrid

Shayan Jalilian: Jeg har vært i Madrid tre ganger og alle tre gangene har jeg brukt Hotel Abba Madrid. Det ligger riktignok rundt ti minutter unna sentrum av byen med metro, men metroen er like utenfor hotellet. Altså typ 100 meter å gå fra hotellet. Likte det veldig godt, for meg er det bare behagelig og være litt i utkanten av Madrid om nettene så man får koblet av. Veldig bra hotell, med hyggelige personale og i nærhet til fullt av supermarkeder og restauranter.

Principe Pio

Solveig Nielsen: Greit hotell til fin pris. Ligger like ved slottsparken. Betalte rundt 200 euro for to netter for to personer i mai. Prøvde ikke maten der, men rommene var rene og personalet hyggelig. Noe utdatert standard, men absolutt helt greit for denne prisen.

Hostal los Alpes

Miguelito Perez Navarro: Jeg har bodd nesten alltid på Hostal los Alpes, omtrent midt i Gran Vía og cirka 10 minutter til Bernabéu. Er ikke beste stedet, men er seng og tak over hodet. Egentlig ikke så ille priser heller: Betalte rundt 900 kr for 3 dager da jeg skulle se Real Madrid mot Roma i 2016/17-sesongen.

Paseo de la Habana

Håkon Østerdahl: Ligger 400 meter fra Bernabéu. Perfekt om du kun er der for kamp.

Sheraton Mirasierra Hotel & Spa

Jan-Terje Syversen: Vi bodde på Sheraton Mirasierra Hotel & Spa i 2013. Det var spillerhotellet der hvor alle møttes og spiste før hjemmekamper (på den tiden, i hvert fall). Et stykke fra sentrum, men ganske nære Santiago Bernabeu. Tok VIP-lounge siden de sa at spillere og trenere pleier å henge der oppe. De gjorde ikke det denne gangen, men så spillerene utenfor, litt i resepsjonen og at de spiste på et avsperret område. Det var billigere enn man skulle tro.

Hotel Liabeny

Annette Nergård: Har vært i Madrid mange ganger, og ligger alltid på samme hotell. Ca 1-2 min fra Gran Via, Hotel Liabeny. 4 stjerners hotell med utmerket kundeservice. Kjøper som oftest pakketur gjennom Norwegian fra torsdag til tirsdag. Da har hotell og fly havnet på ca 4500,- totalt.

Suites Viena

Magnus Nordum: Veldig pent hotell og fine rom til overkommelig pris. Hotellansatte kan bra engelsk, og romservicen er den beste jeg noensinne har hatt uansett sted. Ligger også veldig sentralt, og en kun 3 holdeplasser unna Bernabeu.

The Emperador Hotel

Solveig Nielsen: Sentralt hotell midt på Gran Via, men overraskende stille på hotellrommene. Like ved t-banestoppene Santo Domingo, Plaza de España og Callao. Utrolig herlig med rooftop-bar med masse plass. Restaurant, uteservering og basseng. Fine og luftige rom, og personalet var hyggelige. Frokosten var helt ok, men vi bestemte oss for å spise frokosten ute etter å ha prøvd den første morgen. 

Ian Borji
: Bodde midt i sentrum på The Emperador Hotel. Fint hotell, god service og til en veldig grei pris. Fin rooftop bar med nydelig utsikt over byen. Betalte ca 4000-5000 kroner for 4 netter. Etter matchen gikk vi fra stadion i nydelige forhold tilbake til hotellet, veldig fin gåtur som anbefales! Toget var veldig enkelt til stadion, stasjonen lå rett ved hotellet og det var kun 5 stopp. Eneste minuset er at det ligger en mindre fin Atlético-supportershop ved siden av hotellet..

Hotel Sercotel Togumar

Dan Hombrado: Ville anbefalt Hotel Sercotel Togumar. Har bodd der 5 ganger. Det er ca 25 min gåavstand til Bernabéu, 5 min med taxi til Bernabéu for ca 7-8 euro. Rolig område, standard rom.

Ayre Gran Hotel Colón

Joakim Rønneberg: Vil nominere Ayre Gran Hotel Colon. Var der med samboeren i april, stedet var helt glimrende. Et steinkast fra nærmeste metrostopp og Retiro-parken. Høy standard og mye for pengene.

Meliá Castilla

Asle Gulestøl: Ville anbefalt Meliá Castilla. Knallgod frokost, ca 25-30 min å gå fra Bernabéu, superhyggelig personale og nær til metro.

Tusen hjertelig takk til våre medlemmer for gode tips! Vi er sikre på at mange kommer til å få glede av disse anbefalingene.

1 comment

Legg inn en kommentar