Spesialer

Bestilling av kampbilletter: Ofte stilte spørsmål

Ønsker du å se kamp på Santiago Bernabéu? Ønsker du å kjøpe gjennom oss, eller lurer du på hvordan du skal skaffe billetter? Vi har besvart alle de vanligste spørsmålene her!

Vi i Peña Madridista Noruega blir ofte kontaktet angående billettkjøp til Real Madrid-kamper, og spesielt nå som vi i større grad har åpnet for å ta imot søknader direkte gjennom supporterklubben. Det er vanligvis de samme spørsmålene som stilles, og derfor har vi laget denne oversikten, slik at det blir raskere og lettere for alle å få svar.

Jeg ønsker å kjøpe billetter gjennom Real Madrids offisielle sider. Hvordan går jeg frem, og når åpner billettsalget?

 • Mens VIP-billettene legges ut for salg månedsvis i forveien, åpner ikke billettsalget før cirka en uke før kamp. Eksempel: Hvis kampen spilles lørdag/søndag i uke 10, åpner billettsalget mandag i samme uke. Men hvis kampen spilles onsdag i uke 10, åpner billettsalget vanligvis mandag i uke 9.
 • Vi anbefaler alle å skaffe seg Madridista-kort gjennom Real Madrids offisielle sider, da får du tilgang til billettsalget to dager før «the general public». Dette koster €35 i året og kan kjøpes her!
 • Vær også klar over at kamptidspunktet fastsettes sent i Spania. Ofte må man vente til det er to uker igjen til kamp før man får vite klokkeslett og om f.eks. kampen spilles på lørdag eller søndag.

Jeg ønsker å søke om billetter gjennom dere i den norske supporterklubben (Peña Madridista Noruega). Hva er fordelene og ulempene?

 • Hvis dere uansett har tenkt å kjøpe billetter gjennom Real Madrids offisielle sider, anbefaler vi dere sterkt å søke gjennom oss på forhånd. Dette gjelder spesielt til de største kampene, som f.eks. El Clásico og utslagsrundene i Champions League. Real Madrid gir oss svar på hvor mange billetter vi får, og de svarer oss før like før det offisielle billettsalget starter.
 • Hvis vi får nok billetter, er jobben gjort og dere slipper å tenke på å konkurrere med alle andre når billettsalget starter.
 • Hvis vi ikke får nok billetter, vil dere uansett kunne følge den opprinnelige planen om å kjøpe gjennom Realmadrid.com.

Hvordan går jeg frem for å søke om gjennom dere i den norske supporterklubben?

 • Alle som skal ha billetter, må være medlemmer i supporterklubben (med unntak av barn under 16 år). En tur til Santiago Bernabéu vil vanligvis ligge på rundt 7000-10 000 kroner totalt per person (fly, hotell og kampbilletter inkludert), så å betale 199 kroner for medlemskap vil vi hevde at er en liten pris i denne sammenhengen.
 • For å bli medlem i supporterklubben, kan du trykke her!
 • Vi tar vanligvis 1000 kroner per person i depositum, med frist cirka tre uker før kamp. Disse pengene får du selvsagt tilbake umiddelbart hvis ikke Real Madrid skulle gi oss nok billetter til alle. Dette kan skje til de største kampene (f.eks. El Clásico, semifinaler i Champions League osv.), men ekstremt sjelden til de minste kampene (f.eks. mot lag som Eibar, Celta Vigo osv.).
 • Når du har meldt deg inn, kan du søke om billetter ved å fylle ut dette skjemaet.

Kan jeg søke om billetter til bortekamper?

Ja, det er mulig. Da er det bare å følge samme prosedyre som til hjemmekampene, men helst med betaling, søknader og lignende en uke tidligere.

Er det trygt å bestille gjennom reiseselskap?

Vi i supporterklubben skaffer alltid billetter gjennom Real Madrid. Vi har dermed ingen erfaring med å kjøpe gjennom reiseselskaper og kan heller ikke gi noen anbefalinger der. Vi har imidlertid hørt historier om personer som har kjøpt kampbilletter på denne måten og endt opp med å miste kampen fordi billetten viste seg å være ugyldig. Gjerne etter å ha betalt solid overpris, i tillegg til tusenvis i fly- og hotellutgifter. Det er opp til hver enkelt å bestemme seg om det er verdt det å ta sjansen.

Når åpner stadionportene? Når bør jeg gå inn på stadion?

Vanligvis åpner portene 75 minutter før avspark. Hvis det står Puerta/Gate A/B/C/D på billetten din, betyr det at du skal gå inn på en av hovedinngangene. Dette betyr også betydelig mer kø enn på de fleste andre inngangene. Går du inn 60 minutter før avspark, bør du uansett være trygg. Da får du også med deg oppvarming og lignende.

6 comments

  1. Hei, jeg har allerede madridista premium kjøpte fra Real Madrid som kosta cirka 35€ Årlig er det nok og blir medlem med dere eller jeg må kjøpe medlem fra dere?

Legg inn en kommentar