Nyheter

Varane med avskjedsbrev til Real Madrid-fansen

Franskmannen takker av på samme måte som han har opptrådt på banen som Real Madrid-spiller, med stil.

Raphaël Varane er offisielt ferdig i Real Madrid. 28-åringen skal spille for Manchester United neste sesong, noe klubben bekreftet denne uken. Så langt har vi ikke fått noen uttalelser fra hovedpersonen selv, men fredag tok Varane til Instagram for å takke fansen, spillerne, trenerteamet og alle de andre som har vært en del av Real Madrid gjennom hans tid i Spania.

– De siste dagene har vært fylt med mange følelser. Disse har jeg nå lyst til å dele med dere. Etter 10 utrolige og fantastiske år i Real Madrid, en klubb som for alltid vil være i mitt hjerte, har dagen kommet for å si farvel.

– Etter at jeg signerte i 2011, har vi sammen overgått alle forventninger og oppnådd ting som jeg aldri hadde drømt om. Jeg vil sende en takk til alle trenere og alle personer som jobber eller har jobbet i klubben, for alt de har gjort for meg.

– Jeg ønsker også å sende en stor takk til alle Madridistas som alltid har gitt meg mye støtte, og som med sine høye forventninger har dyttet meg i riktig retning. Dere har fått meg til å kjempe og gi alt.

– Jeg har hatt æren av å dele garderobe med de beste spillerne i verden. Vi har hatt utallige seire som jeg aldri vil glemme, og da særlig «La Décima». Jeg anerkjenner at jeg har vært svært privilegert for å ha fått muligheten til å oppleve så fantastiske øyeblikk.

– Til slutt vil jeg takke alle spanjoler, og spesielt Madrid by, hvor mine to barn har blitt født. Dette landet kommer for alltid til å være spesielt for meg.

– Det har vært en utrolig reise på alle mulige måter. Jeg drar med en følelse av å ha gitt alt, og jeg ville ikke ha endret noe på historien som vi har skapt sammen.

Varane tok også farvel med sine lagkamerater på Valdebebas, I videoklippet fra Real Madrid, som du kan se i tweeten under, står franskmannen sammen med spillerne og trenerteamet i en sirkel. Der sier han følgende:

– Takk til alle. Det er en ære å ha vært en del av denne klubben. Det har vært spektakulære 10 år, både på et følelsesmessig og profesjonelt nivå, og for meg som menneske. Jeg forlater dere med følelsen av å ha gitt alt, av å ha oppnådd unike øyeblikk… Mange følelser… Jeg ønsker dere alt godt, og at dere får en god sesong. Vi ses igjen. Jeg er veldig glad i dere.

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.