Nyheter

Nå kommer stjernene tilbake

Real Madrid har allerede spilt en treningskamp i pre-season, men som alltid når det er store mesterskap, har de største stjerne forskjøvet ferien etter å ha representert landslaget. Nå er derimot også deres ferie over. Modric, Kroos, Alaba, Varane og Bale hadde sin første trening med laget i går, og i dag delte klubben bilder av Hazard, Courtois, og Fede Valverde på medisinsk sjekk ved deres retur til Valdebebas. Brasilianerne som tok seg helt til finalen i Copa America er fortsatt ikke tilbake, men det er ikke langt unna at Carlo Ancelotti virkelig får kjenne på hva han har tilgjengelig til neste sesong.

TILBAKE: Etter Copa America med Uruguay, er Fede Valverde tilbake i Madrid. Trolig er unggutten klar for langt større ansvar enn han har fått til nå.

Real Madrid-spillerne som var på landslagsoppdrag i EM, røk alle ut relativt tidlig, noe som forhåpentligvis har gitt dem muligheten til å endelig få litt hvile. Sportslig sett har det vært en utfordrende periode, men spillerne tar også en haug med tiltak av hensyn til pandemien, noe som naturligvis tærer på psyken. Real Madrids neste treningskamp er 8. august mot AC Milan, der det blir et gjensyn med både Theo Hernandez og Brahim Diaz. Innen den tid kan vi nok forvente at Ancelotti har fått litt mer orden på spillet enn mot Rangers, så det er bare å glede seg!

1 comment

Legg inn en kommentar