Skader

Alaba testet positivt for Covid-19

Real Madrid bekrefter at nysignering David Alaba har testet positivt for Covid-19.

De siste dagene har Real Madrids nysignering David Alaba fått trent med flere og flere av sine nye lagkamerater. Spillere som Hazard, Courtois, Valverde, Kroos og Modric har alle kommet tilbake fra feriene sine den siste uken, og siden østerrikeren ikke var med til Glasgow for å spille treningskamp, har han fått trene med sine lagkamerater. Du kan lese mer om stjernene som nå er i gang med pre-season i denne artikkelen.

Alaba måtte forlate treningsanlegget tidligere i dag, og kort tid etter kom det rapporter fra troverdige kilder at østerrikeren var på sykehus for å ta en koronatest. Nå bekrefter altså klubben at David Alaba testet positivt for Covid-19. Det betyr at han må avlegge en negativ test før han kan slutte seg til resten av laget igjen, og det blir derfor trolig rundt to uker før vi får se Alaba på treningsfeltet.

Saken fortsetter under bildet.

NYE LAGKAMERATER; David Alaba har fått trent med flere og flere av sine nye lagkamerater de siste dagene.

Real Madrid bekrefter at Alaba har testet positivt i en pressemelding:

Real Madrid C.F bekrefter at vår spiller David Alaba har testet positivt for Covid-19.

Dermed virker det lite sannsynlig at Alaba vil være klar til å starte Real Madrid åpningskamp i LaLiga mot Alavés. Kampen spilles om to og en halv uke, og den allsidige forsvarsspilleren vil ikke ha deltatt i en eneste treningskamp før den tid. Det er selvsagt mulig at Ancelotti velger å bruke han allikevel, men det virker langt mer sannsynlig at Alaba må stå over serieåpningen mot Alavés 14. august.

Dessverre er ikke Alaba den eneste spilleren som har testet positivt for Covid-19 den siste uken. På fredag bekreftet Real Madrid på sine nettsider at Karim Benzema hadde testet positivt før han skulle reise tilbake til Madrid etter ferie.

God bedring, Alaba!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.