Ryktebørsen

MARCA: Bellingham ønsker seg til Real Madrid

Tirsdag kom nyheten som mange Real Madrid-fans har ventet på.

MARCA & AS melder i dag at Jude Bellingham har pekt på Real Madrid som sin neste foretrukne destinasjon. Mange har sett for seg at 19-åringen skulle vende hjem til England etter oppholdet i Dortmund, men nå kan det se ut til at den tidligere Birmingham-spilleren har valgt Madrid.

Det er José Félix Díaz som skriver at Real Madrid, vel vitende om at forhandlingene kommer til å bli tøffe, ønsker å åpne samtaler med Dortmund i løpet av kort tid. Den tyske klubben er allerede kjent med at Real Madrid ønsker seg midtbanespilleren. Den tyske klubben har på sin side gitt grønt lys for et salg, noe Dortmund-sjef Aki Watzke har uttalt offentlig. Man skal også ha latt Bellingham få frihet til å velge. Dersom dette stemmer, vil det være helt avgjørende at 19-åringen setter Real Madrid på toppen av listen.

Dortmund gjorde det tydelig at man ønsket å få en rask avklaring på Haaland-sagaen i fjor, så det er ikke usannsynlig at Bundesliga-klubben har samme tilnærming i år. Det er imidlertid lite som tyder på at prislappen blir lav – det spekuleres i en sum på 100-150 millioner euro.

En tidlig Bellingham-avklaring kan også være viktig for fremtidsvalget til Toni Kroos, som fortsatt ikke har avgjort hvorvidt han ønsker å forlenge eller ikke. Dersom Real Madrid ender opp med å signere Bellingham, øker det sjansene for at Kroos velger å gi stafettpinnen videre.

1 comment

Legg inn en kommentar