Nyheter

Før kampen: Sheriff Tiraspol

Her er hva du trenger å vite før kveldens oppgjør i Moldova!

Sheriff Tiraspol – Real Madrid
Sheriff Stadium, Moldova
Champions League, runde 5
Onsdag 24. november, kl 21:00
TV 2 Play

Real Madrid har tatt turen til Moldova for å møte Sheriff Tiraspol til Champions League-oppgjør på Sheriff Stadium.

Real Madrid kommer fra en sterk borteseier mot Granada i ligaen, som endte 1-4 til de hvite fra Madrid, mens Sheriff også cruiser gjennom hjemlig liga og har vunnet 12 av sine 14 kamper i ligaen.

Real Madrid kan sikre seg avansement til sluttspillet med seier i kveldens kamp, ettersom at de ligger to poeng foran Inter Milan, og tre poeng foran nettopp Sheriff Tiraspol i gruppen. Med én kamp igjen etter denne betyr det at en luke ned vil være umulig å tette for Sheriff skulle de tape. Samtidig kan Real Madrid sikre gruppeseieren allerede i dag dersom Inter går på en smell mot Shaktar Donetsk.

Men selv om Real Madrid er store favoritter er kampen langt unna en walk-over! De fleste Real Madrid-supportere har nok det motsatte oppgjøret fra Bernabeú ferskt i minnet, og sitter med en liten klump i magen inn mot kveldens kamp. Da lagene møttes i runde 2 av Champions League i slutten av september endte det med 1-2-seier til Moldoverne, etter et fantastisk mål av Sébastien Thill i det 89. minutt.

Sheriff Tiraspol har vært en av turneringens store overraskelser, etter at de ble ansett av mange som turneringens desidert dårligste lag før sesongen. Nå har de derimot muligheten til å ta et stort jafs mot avansement med en seier, fra en relativt tøff gruppe. Så lenge kampen pågår er det alltid muligheter! Real Madrid på sin side håper nok å knuse moldoverenes drøm.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SKÅRET: Karim Benzema skåret Real Madrids eneste mål i det motsatte oppgjøret på Santiago Bernabeú.

Troppen:

Tilbake for Real Madrid til oppgjøret er Militão, som fikk hvile fra start i helgen sammen med landsmannen Rodrygo. Rodrygo er tilbake fra skade, mens Militão spilte landslagsfotball for Brasil i slutten av forrige uke. Selv om Ancelotti sa at han ikke kom til å rotere på laget på pressekonferansen i går er det naturlig å tro at hvertfall Militão kommer inn for Nacho sammenlignet med laget som startet mot Granada.

Mulig startellever: Courtois, Mendy – Alaba – Militão – Carvajal, Modrić – Casemiro – Kroos, Vini Jr – Benzema – Asensio

Troppen til kampen mot Sheriff Tiraspol:

Keepere: Courtois, Lunin og Luis López.
Forsvarsspillere: Carvajal, E. Militão, Alaba, Vallejo, Nacho, Marcelo og Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modrić, Casemiro, Lucas V., Isco, Camavinga og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Asensio, Jović, Vini Jr., Rodrygo og Mariano.

Har du troen på seier og avansement?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.