Intervjuer

Ancelotti: – Jeg har ikke tenkt til å rotere

Carlo Ancelotti møtte pressen på Sheriff Stadioni Tiraspol før morgendagens kamp mot nettopp Sheriff Tiraspol.

Real Madrid har tatt turen til Moldova for å møte Sheriff Tiraspol i Champions League. I den forbindelse møtte Carlo Ancelotti pressen på Sheriff stadion.

Om resultatet fra Madrid og laget til morgendagen

Ancelotti startet med å snakke om resultatet fra Madrid, det Sheriff Tiraspol slo Real Madrid 2-1. Han var klar på at kampen vil bli tøff, men at Real Madrid skal dra fra Moldova med et godt resultat:

– I det forrige oppgjøret var vi ikke inne i en god tid da de slo oss på Bernabéu. Vi må prøve å unngå feilene vi gjorde i den kampen, og prestere som vi har gjort til nå, uten å forhaste oss, og holde oss rolige. Vi kjenner hverandre godt, vi vet alt om sSheriff og de kjenner oss ut og inn. Vi må levere en sterk allround-prestasjon. Målet vårt er å vinne, stenge av gruppespillet og gå videre.

Han snaket også om spillere som er tilgjengelige for morgendagens lagoppstilling, og om mulige rotasjoner:

– Lagrotasjon er viktig som et middel for å holde spillerne friske og holde alle motiverte. Vi må også huske på hvilken form man er i. Vi er nå inne i en veldig god periode, og vi har ikke endret så mye. Militão og Rodrygo er tilgjengelige for denne kampen, noe som er viktig. Jeg har ikke tenkt til å rotere troppen til morgendagens kamp.

Om å være trener for Real Madrid, og spillerne i klubben

Carlo Ancelotti fikk spørsmål om han synes det er vanskelig å være Real Madrid-trener. Han mener det er det samme om man trener en storklubb eller en liten:

– Å være Real Madrid-trener er ikke vanskelig. En trenerrolle er vanskelig. Hvis du er i et løp, er det bedre å ha en Ferrari enn en Fiat 500. Det er slik jeg føler om å trene Real Madrid. Alle trenere er under press og ledere får sparken hver uke. Det er en del av jobben vår. Det bare følger med når du trener det beste laget i verden.

Han var også full av ros til spillergruppen han jobber med:

– Garderoben min er fullt av kvalitet, personlighet og harmoni. Jeg tror at spillerne føler seg komfortable rundt hverandre. Det er mye ungdommelighet og entusiasme i gruppen. Jeg liker å trene dem, og frem til nå har jeg ikke hatt noen form for problemer.

Det er en lang reisevei til Tiraspol, byen som ligger midt i Moldova. Ancelotti fortalte at han er fornøyd med forholdene, og stadion i Tiraspol:

– Det er en lang tur – en fire timer lang reise. Vi har ikke hatt noen problemer her. Vi har et bra hotell, og banen er i perfekt stand. Reisen var helt normal, litt lang, men det er ingenting vi kan gjøre med det. Det er et nytt stadion og forholdene er optimale.

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.