Intervjuer

Zidane: – Vi viste karakter

Det så lenge ut som at Real Madrid på ny var på vei mot å snuble, men så dukket Benzema og Casemiro opp kort tid før slutt og sørget for at Los Blancos fikk med seg et svært viktig poeng hjem til Madrid. Det gjør at Real Madrid fremdeles har et stort håp om å gå videre, og etter kampen var Zidane opptatt av de positive tingene man kan ta med seg fra kampen.

– Vi måtte vise disiplin og ha troa på oss selv, for å komme tilbake i kampen. Vi viste karakter i denne kampen, og hvis vi fortsetter sånn kommer vi til å oppnå store ting, det er jeg sikker på.

– Vi manglet det siste lille i dag. De er sterke på kontringer, og gikk opp i ledelsen. Jeg er mest interessert i reaksjonen vi viste når vi lå under. Det er ikke enkelt å komme tilbake når du ligger under 2-0 i Champions League. Jeg er rolig etter å ha sett hva vi gjorde i dag, og vi kommer til å få til noe spesielt.

Avansement fra gruppen

– Vi skal gjøre det vi kan for å gå videre. Vi ønsker alltid å vinne kamper. Jeg er fornøyd med spillerne mine, de ga alt de hadde. Det er ingen enkle kamper for tiden. Vi må fokusere på oss selv, og jeg er sikker på at vi vil gå videre fra denne gruppen.

Hazard

– Det var hans første kamp på lenge. Planen er å gradvis få han inn i elleveren, og det var det vi gjorde i dag. Vi har en kamp hver tredje dag, så vi må se hvordan vi gjør det framover.

Asensio

– Han var veldig bra. Han er viktig og dynamisk. Vi vet hvilke kvaliteter han har med ballen. Alle spillerne spilte bra i dag.

Legg inn en kommentar