Nyheter

– Bror ikke spill til ham

Real Madrid er på manges lepper for tiden. En ting er at de hvitkledde har levert flere svake prestasjoner i starten av årets sesong, men de har også skapt noen ugunstige situasjoner for seg selv. Forrige uke var det Isco som var i medias søkelys, da kamera filmet at han snakket med de andre Real Madrid-spillerne om frustrasjonen hans angående spilletiden han får av Zidane.

I går kom det på ny en sak, denne gangen hakket mer alvorlig. Det var fransk media som var først ute med nyheten, og selv om det skal sies at de har et dårlig forhold til Benzema, så virker det som at hendelsen de skrev om er reelt.

RMC Sport la ut en video på Twitter, fra spillertunnelen før lagene skulle ut for å spille andreomgang. Benzema og Mendy hadde en samtale, mens Vinicius også sto noen meter unna å ventet på de andre spillerne. Kamera og lyd tatt opp viser at Real Madrids franske spiss skal ha sagt til Mendy «Bror, ikke spill til ham. På min mors liv. Han spiller imot oss».

Man hører ikke på den videoen at det er Vinicius som nevnes, men det er rimelig å anta at det er 20-åringen det er snakk om. Vinicius spilte i går en av sine svakeste kamper i Real Madrid-trøyen. Brassen bommet på en stor sjanse, og hadde i tillegg til det 18 balltap, 67% treff på pasningene og tre av ti suksessfulle driblinger. Gjennom kampen kunne man også se frustrasjonen til Benzema.

Benzema har selv lagt ut en Instagram-story tidligere i dag, der han har lagt ut et bilde av seg selv med teksten «mens hundene bjeffer, så fortsetter nummer ni å kjøre på».

Dette er en trist sak for et Madrid-lag som har nok av utfordringer fra før. Kritikken mot Benzema og Mendy har haglet på etter at videoen ble lagt ut, og mange mener at dette viser mangel på samhold i Real Madrid-garderoben. Samtidig så bør disse to vite at kameraene følger med, og at det ikke er særlig klokt å snakke på denne måten i spillertunnelen.

1 comment

Legg inn en kommentar