Intervjuer

Casemiro: – Vi kjempet hele veien

Den brasilianske midtbanespilleren var fornøyd med lagets sene comeback og mente spillerne viste karakter på Borussia-Park.

 

Real Madrid står kun med ett fattig poeng etter de to første Champions League-kampene, men gårsdagens avslutning på kampen var av det meget positive slaget.

– Vi kontrollerte kampen godt, men de scoret dessverre to mål og var effektive. Vi kjempet hele veien, og må fortsette å jobbe hardere. Vi møtte et veldig godt lag, men dette er Champions League og vi vet at hver eneste kamp vil bli tøff.

Avansement

– Når man bærer den hvite drakten stiller det visse krav til deg. Vi er klar over at vi ikke har fått den beste starten, men dette poenget kan bli viktig med tanke på avansement. Vi kjempet hardt og jobber for hverandre, men vi må jobbe videre og forbedre oss.

Courtois var fornøyd med lagets opphenting i sluttminuttene, men er naturligvis skuffet over at det ikke ble tre poeng i bagasjen.

– Vi spilte veldig bra, vi hadde mye ballbesittelse og skapte flere gode sjanser. På deres første mål mistet vi ballen på midtbanen, og de kontret oss i senk, det er deres største styrke. Det er synd vi ikke vinner siden vi spilte bra. Lagånden var fantastisk, og det er det som sikret oss poeng.

Kommende kamper

– Helt fram til siste slutt fokuserte vi på å score flere mål og ikke miste håpet, det er slik fotballen er. Du må holde håpet til siste slutt. Nå må vi restituere de neste dagene, før Huesca kommer til Madrid og det er et oppgjør vi bør vinne. Deretter venter Champions League-oppgjøret mot Inter som vil være avgjørende. Det er non-stop, og vi må bare kjempe videre.

(Saken fortsetter under bildet)

TILBAKE: Eden Hazard er endelig tilbake i Real Madrid-troppen og fikk sine første minutter denne sesongen i tirsdagens Champions League-kamp mot Borussia Mönchengladbach.

Eden Hazard fikk sin første opptreden for sesong og kom fra benken da Los Blancos presset på for scoringer.

– Dette uavgjort resultatet føles nesten ut som tre poeng, vi spilte med flott karakter og kunne sikret alle poengene. Etter flere måneder på sidelinjen føles det godt å være tilbake. Jeg vil bare spille fotball nå, det er derfor jeg er her.

Belgieren selv og hele Real Madrid håper han holder seg skadefri resten av sesongen, slik at han får muligheten til å slå tilbake etter den skuffende debutsesongen.

Legg inn en kommentar