Intervjuer

Zidane: – Vi spilte en god kamp

Real Madrid sesongåpnet i går mot Real Sociedad på bortebane. Det ble en kamp der Real Madrid ikke klarte å få hull på byllen, og til slutt endte det med en frustrerende 0-0-kamp. Etter kampen møtte Zidane pressen, og franskmannen var fornøyd med lagets prestasjon, men skuffet over at de ikke var kliniske nok.

– Vi er fornøyde med det vi leverte i denne kampen. Vi gjorde det bra sett under ett, men manglet et mål og det killerinstinktet på topp. Vi spilte godt de 40 første minuttene av omgangen, men i andreomgangen klarte vi ikke å skape nok sjanser.

– Vi spiller alltid for å vinne, så hvis man skal se på det på den måten, så tapte vi to poeng i kveld.

Bytter

– Vi endret ikke på systemet. Hvis vi hadde gått for to spisser underveis i kampen, så hadde vi blitt nødt til å endre på systemet, og det ville jeg ikke. Vi trengte å få inn spillere bredt i banen, og det var det vi gikk for.

– Defensivt så ga vi ingeting vekk, og det er viktig. Vi prøvde å finn en vei oppover i banen, men det ville seg ikke. Vi vet at vi må forbedre oss på det feltet. Spillerne våre forsvaret seg bra, og det skal de ha for i dag. Vi skal se på hvordan vi kan gjøre det bedre offensivt nå.

Ødegaard

– Jeg er glad for at han fikk sin debut fra start, og det samme er han. Steg for steg. Han føler knapt på ubehag i kneet lenger, og det er det viktigste. Vi hadde tre uker på oss til å bli klar for den nye sesongen, og hadde kun en treningskamp. Sakte men sikkert kommer vi til å bli bedre.

Jovic

– Vi har en tropp her, og det er jeg som må velge spillerne. Jeg valgte å gå for dette i dag. Vi kommer til å fokusere på neste kamp nå, men det er ikke slik at jeg har noe imot noen av spillerne mine. Jeg ville ikke endre på vår plan, som nevnt, og Karim spilte bra og jeg ville ikke bytte han ut.

2 comments

  1. Altså.. Sjelden er jeg uenig med Zidane. Men kampen i går var ikke en bra kamp. Første omgang, var innafor, på grensen til RM kvalitet. Andre omgang derimot, var de skygger av seg selv. Produserte lite, og det ble egentlig bare stanging, uten noe særlig med verken farlige sjanser, eller generelt sjanser i sin helhet. For Zidane å si dette var en bra kamp, er å pynte veldig. Men det var ikke tap, så vi går fra det med en eneste positiv ting; 1 poeng.

    1. Nei, ikke en bra kamp, dørgende kjedelig. I 16/17 vant vi 3-1 borte mot Sociedad i nettopp første serierunde, så unnskyldninger av Zidane å være fornøyd med å forsvare seg til 1 poeng med å ha ballen og ta lite offensive risker.

Legg inn en kommentar