Leiesoldatene

Leiesoldatene: Assist på Ceballos og García

Endelig er vi i gang igjen med leiesoldatene. Her kommer sesongens første oppdatering!

Ceballos: Arsenal har fått full pott på sine to første serierunder. Sist helg vant de 3-0 mot Fulham. Ceballos ble byttet inn etter 79.minutter mot Xhaka og bidro til å holde nullen. Under 2-1 seieren mot West Ham på lørdag bidro Ceballos med assist. Ceballos drar seg høyt oppe på banen og legger fint inn til Edward Nketiah. Han fikk også spille hele kampen. Absolutt godkjent start av Ceballos.

Reinier: Brasilianeren fikk ikke bidra i 3-0 seieren over Borussia Moenchengladbach. Dortmund har flere gode alternativer på midten, men mulighetene vil komme. NB: Haaland scorte 2 mål.

Kubo: Kubo fikk bare 5 minutter i 2-1 seieren over Eibar. Han kom inn for Paco Alcacer. Kubo får definitivt med muligheter for sin nye klubb og blir spennende å følge fremover.

Vallejo: Vallejo får igjen tillit fra start i Granada. Trenden ser ut til å fortsette fra forrige sesong. Granada slo Deportivo Alaves 2-1. Vallejo fikk spille mye etter han byttet til Granada i januar og forhåpentligvis fortsetter dette fremover. Vallejo spilte godt og holdt Alaves godt unna i løpet av kampen. Han hadde best statistikk  blant forsvarer-kollegene under kampen.

Fran García: Rayo Vallecano vinner 2-1 mot Sabadell på lørdag og García leverer assist. Mulig et nytt back talent under utvikling her? Francisco kommer fra Castilla og skal spille for Vallecano ut sesongen. Perfekt start!

Diaz: AC Milan møter Bologna i dag klokken 20:45. Noe usikkert om han starter kampen, men får muligens ett innhopp. Lykke til!