Intervjuer

Zidane: – Vi skal forsøke å gå hele veien i Champions League

Den franske manageren snakket med pressen før sesongens første Champions League-oppgjør mot Shakhtar, han forventer tre poeng i morgendagens kamp mot et godt lag.

 

Zidane snakket med pressen i Real Madrid City etter lagets siste treningsøkt før møtet mot Shakhtar:

– Vi spiller på hjemmebane og er klare for å møte et godt lag. Vi forbedrer oss godt, og det blir gøy å starte årets Champions League. Vi vet hvem vi er og hva vi vil. Det er mange lag som kan vinne Champions League, som alltid, men denne klubben er en av dem, og vi skal forsøke å gå hele veien i Champions League. Det blir vanskelig og det blir utfordrende perioder, men vi har et godt lag. Vi som mange andre lag, ønsker og forventer mye fra Champions League.

Hazard

– Han er tilbake på feltet, det eneste er at skaden hans var mer alvorlig enn først antatt. Jeg har full tillit til menneskene som jobber her hos oss. Jeg håper vi snart får han tilbake på banen, men vi vil ikke risikere noe.

Isco & Marcelo

– Vi er alle i samme båt her, og kritikk gjør oss alle sterkere. Man blir kritisert når man er fotballspiller eller trener, spesielt etter kampen her om dagen og vi kan bare stå på for å forbedre oss. Vi fortjener kritikk etter opptredenen her om dagen, spesielt jeg siden jeg har ansvaret. Spillerne kjemper hardt og gjør sitt beste, men noen ganger får vi det bare ikke til. Vi ønsker å slå tilbake i morgendagens kamp, men det kommer alltid til å være kritikere selv når vi vinner.

Ramos

– Sergio har fått en smell, han trente ikke med oss i morges og vi ønsker ikke å risikere noe. Vi får se hvordan det utvikler seg, men han kunne ikke trene normalt i dag.

(Saken fortsetter under bildet)

SKADET: Zidane må klare seg uten Ramos og Hazard grunnet skader, men Karim Benzema er klar til dyst.

Forbedring

– Dette laget har alltid vist hvor bra det er i vanskelige tider. Man må se det store bildet, ikke bare hvordan vi har startet sesong. Hvert eneste lag har hatt noen vanskeligheter, men jeg er sikker på at vi vil forbedre og slå tilbake.

Shakhtars skadeliste

– Vi forbereder oss på morgendagens kamp, det er vårt fokus. Så vil vi senere fokusere på andre kamper. Skader på visse Shakhtar spillere vil ikke endre noe, de er et konkurransedyktig lag og de vil sende ut et lag som er klare for kampen. De har en stor tropp og vi er nødt til å være godt forberedt.

Nederlag til Cádiz

– Vi vet hva som må gjøres for å bli bedre. Når vi taper, er det alltid kritikk. Vi hadde en dårlig kamp, men i morgen har vi muligheten til å slå tilbake. Vi jobber hver dag og skal kjempe sammen.

Courtois

– Han har vist hvilken fantastisk målvakt han er. Han trengte tid til å tilpasse seg en stor klubb som Real Madrid. Jeg tror ikke noen tvilte på Thibaut, han blir bare bedre og bedre for hver dag. Hvis hver spiller i troppen vår spiller på 100%, vil vi være et vanskelig lag å slå og vi vil gjøre vårt beste for å være 100% i hver kamp.

Tror du Real Madrid vil slå tilbake mot Shakhtar?

Legg inn en kommentar