Intervjuer

Zidane: – Vi presterte veldig bra, og det var en velfortjent seier

Eibar ga Los Blancos en utfordrende kamp og kamp til døra, men Zinedine Zidane var fornøyd med lagets femte seier på rad.

 

Den franske manageren snakket med pressen på Ipurua etter at laget hans hadde sikret tre nye poeng.

– Vi spilte veldig bra. Eibar hadde også gode øyeblikk, men laget kjempet seg til seier og kontrollerte kampen. Vi visste at det kom til å bli en vanskelig bortekamp, men vi kontrollerte spillet fra start til slutt. Vi må nyte denne seieren og forberede oss til neste kamp. Eibar spiller på en direkte måte, men vi presset dem høyt og gjorde det godt. Benzema er en matchvinner og leverte en bunnsolid, ikke bare på grunn av målene. Det er ikke bare scoringene hans som er viktig, men også hvordan er en viktig del av det offensive spillet generelt. Det var en flott kamp idag, en god prestasjon fra begge lag og en fortjent seier.

Endringer

– For øyeblikket er det slik vi spiller. Blir det endringer? Ja, det kommer helt sikkert endringer. Det er en lang og vanskelig sesong. Vi roterer litt mindre nå, men det viktigste er at spillerne leverer og at alle kjemper for en plass i startelleveren.

Dommeren

–Jeg så ikke situasjonen til Ramos, men det er dommeren som avgjør. Han vet hva han gjør, og jeg skal ikke snakke om dommerne. Siden han ikke valgte å gi straffespark, er det fordi han ikke mente det var en straffbar hands.

Kommende kamper

– Vi er fullstendig klar over at alle kampene vi skal spille vil være vanskelige av mange grunner. Vi må være fokusert i disse kampene, ikke minste fokus i ett eneste minutt og vi må tenke positivt.

KONTANT: Luka Modric banket inn kampens andre scoring med et knallhardt skudd.

Legg inn en kommentar