Leiesoldatene

Leiesoldatene: Assist på Mayoral!

Her kommer årets siste oppdatering på leiesoldatene!

Ceballos: Spanjolen startet uken med 1-1 mot Southampton.  Han fikk 67 minutter og gult kort. Under 2-1 tapet mot Everton på lørdag fikk han hele kampen, men uten hell. Både Arsenal og Ceballos er inne i en dårlig periode nå og ting må begynne å snu.

Bale: Bale var ikke på benken mot Liverpool, men fikk hele 2.omgangen mot Leicester i går. Kampen ble tapt 2-0 uten store involveringer fra waliseren.

Dìaz: Dìaz startet uken med 13 minutter på tampen mot Genoa. Kampen endte 2-2. Deretter fikk han 57 minutter fra start mot Sassuolo. Kampen ble vunnet 2-1 uten involveringer. Han avslutter dermed året med 4 mål og 1 assist i alle konkurranser.

Mayoral: Roma åpner uken med 3-1 seier mot Torino. Mayoral kom inn etter 59 minutter og leverte assist på 3-1 målet. Han var benket under 4-1 tapet mot Atalanta. Han avslutter året med 4 mål og 3 assist i alle konkurranser.

Reinier: Brasilianeren satt på benken mot Werder Bremen, men var ikke å se mot Union Berlin. Reinier har hatt en forferdelig sesong i Tyskland og bør finne seg ny klubb straks. Her må Madrid ta grep.

Kubo: Kubo var benket mot Osasuna, men får garantert spilletid mot Bilbao i morgen. Totalen for japaneren er 3 assist og 1 scoring denne sesongen, men kun i Europa League. Gerard Moreno gjør valget enkelt for Emery, men Kubo får stadig muligheter.

Vallejo: Vallejo var benket mot Real Betis, men får muligens spille mot moderklubben lille julaften. Godt halvår for Vallejo uansett.