Intervjuer

Carvajal: – Vi ønsket å punktere kampen tidligere, men maktet ikke det før Lucas scoret

Høyrebacken snakket med pressen etter den viktige borteseieren mot Eibar, og dermed sikret laget seg sin femte strake seier.

 

Dani Carvajal hadde følgende å si etter seieren på Ipurua:

– Vi vet at Eibar er et godt lag som er vanskelige å slå. De presser høyt og det hadde en innvirkning på kampen. De gjorde det vanskelig for å spille oss ut bakfra, men vi fikk en god start på kampen og satt oss selv i en god posisjon til å vinne. I andre omgang ble det vanskeligere og hele laget kjempet for seieren. Vi ønsket å punktere kampen tidligere, men maktet ikke det før Lucas scoret. Modric, Kroos og Benzema er veldig viktige for oss, og når de er i form, gjør de virkelig en forskjell.

Femte seier på rad

– Det er veldig viktig for oss. Laget spilte slik som forrige sesong etter lockdownen, defensivt sterkt og sikret seire i jevne oppgjør. Vi har noen veldig viktige kamper som kommer den neste tiden og hele gruppen må jobbe videre.

Ballen i albuen til Ramos

­– Jeg har ikke sett situasjonen. Noen ganger gir de straffe og noen ganger ikke. For eksempel tildelte de et straffespark mot Nacho da vi spilte mot Alavés, men ikke når ballen traff hånden til Capa. Vi vet ikke helt hva kriteriene er for at det skal bli straffe heller, og det bør ryddes opp i fordi spillerne er i tvil.

VIKTIG: Carvajal har vært viktig for Real Madrid i mange sesonger, og har blitt fast inventar i startoppstillingen.

Legg inn en kommentar