Intervjuer

Zidane: – Vi ønsker å fullføre sesongen med seier

Den franske manageren snakket pressen før søndagens oppgjør mot Leganés på Butarque.

– Vi har en kamp igjen, og må respektere konkurransen og våre rivaler. Vi har en utfordrende kamp og skal forsøke å prestere bra, slik som vi alltid gjør. Vi må finne motivasjonen vår, siden det er en LaLiga-kamp. Når man tar på seg Real Madrid-drakten, vil du vinne hver eneste kamp. Det er i klubbens DNA, fortalte Zidane.

Sølvtøy

– Jeg føler meg heldig som er her hver eneste dag, med disse spillerne og i denne klubben. Jeg gleder meg over det daglige arbeidet, fordi det ikke vil vare for alltid.
«Jeg føler meg heldig som er her hver eneste dag, med disse spillerne og i denne klubben. Jeg virkelig gleder meg over det daglige arbeidet, fordi dette kommer til å ende en dag, slik det allerede gjorde en gang tidligere. Det er derfor Jeg bare liker det «.

Benzema

– Selvfølgelig skulle jeg ønske at Karim skal bli kronet til Pichici. Vi har en kamp mot Leganés, og jeg skal ikke avsløre hvem som skal spille.

Karriere

– Jeg er takknemlig for at dette er jobben min. Jeg er glad for å ha vært både spiller og manager, det å være spiller var min lidenskap i 20 år og jeg har nå vært trener i en god del sesonger. Jeg liker det jeg gjør og noen ganger det mye press, men dette er lidenskapen min.

(Saken fortsetter under bildet)

_HE29056Thumb
HYLLET: Zinedine Zidane ble hyllet etter den 34. LaLiga-tittelen var i boks.

Framtid

– Jeg er her nå, men ingen vet hva som kommer til å skje. Derfor snakker jeg ikke om neste år eller året etter. Jeg har fått en kontrakt, jeg føler meg hjemme og gleder meg over det jeg gjør. Du vet aldri hva som kan skje i fotballen, og det er derfor jeg ikke spekulerer om framtiden min. Ting kan endre seg fra en dag til en annen, og jeg vet ikke hva som vil skje i framtiden. Jeg fortsetter med å kose meg, og vi får se hvor lenge det varer.

Champions League

– Vi har en tøff kamp i vente. Det første oppgjøret var tøft, og det andre oppgjøret vil også være det. Vi kommer til å kjempe og gi alt gjennom hele kampen.

Barcelona

– De vant syv av kampene sine, spilte tre uavgjort og ble kun slått en gang. Vi hadde en flott avslutning på sesongen, men vi må ikke dysse ned det Barcelona har oppnådd.

Aguirre

– Han er en veldig erfaren trener, og jeg beundrer han virkelig grunnet det gode arbeidet han har gjort i flere klubber. Det er akkurat det han gjør i Leganés, og jeg har massiv respekt for han. Vi kommer til å avslutte sesongen på best mulig måte. Vi ønsker å gjøre ting ordentlig og holde sammen til siste slutt. Vi kommer til å hvile etter kampen, men sesongen er ikke over ennå. Vi skal være klare og fokuserte til oppgjøret mot Manchester City i august.

Tror du det blir seier mot Leganés?

Legg inn en kommentar