Nyheter

Hazard ikke med mot Leganés

I kveld skal Real Madrid møte Leganés til sesongens siste kamp, men de nybakte seriemesterne blir nok en gang nødt til å klare seg uten Eden Hazard.

Klokken ni i kveld skal Real Madrid spille sin aller siste kamp i den lange 2019/2020-sesongen. Oppgjøret mot Leganés er bare en formalitet for Zidanes mannskap, ettersom ligatittelen ble sikret torsdag kveld etter hjemmeseieren mot Villarreal. Laget var tilbake på treningsfeltet allerede på fredag, og det er mye som tyder på at laget skal gå for seier i siste kamp. Det er nemlig også en del ting å spille for, selv for laget som allerede har vunnet LaLiga.

Karim Benzema snuser nemlig på Pichichi-trofeet, og dersom spissen skulle vinne dette vil det være første gang han blir toppscorer i LaLiga. Han ligger for øyeblikket to mål bak Lionel Messi, men med Barcelonas form den siste tiden virker det ikke helt usannsynlig at franskmannen kan klare det. I tillegg er det noe skryterett på spill for Real Madrid også, hovedsakelig ved å kunne si at de at har vunnet alle kampene etter oppstarten. I tillegg vil Real Madrid med seier i kveld slå Barcelonas poengtotal fra forrige sesong. I veien for dette står allikevel nedrykkstruede Leganés.

Zidane har tatt ut 22 spillere til kampen mot Leganés, og det er lite som tyder på at kampen kun er en formalitet. De fleste som er tilgjengelig er med i troppen, og det var nok mange som ble overrasket over at Courtois også ble tatt ut etter hodesmellen han fikk mot Villarreal. I følge MARCA blir det nok allikevel Areola i buret for Real Madrid i kveld. James Rodríguez og Gareth Bale har, i følge rapportene, begge bedt om å bli utelatt fra troppen, og alt tyder dermed på at tiden deres i Real Madrid går mot slutten. MARCA melder også i dag at Eden Hazard skal få hvile så mye som mulig fram mot returoppgjøret mot Manchester City, og at det starter allerede i dag. Belgieren er altså ikke med i troppen til kveldens kamp, og det er tydelig at han fortsatt sliter en del med ankelskaden.

Troppen:

Målvakter: Courtois, Areola og Altube
Forsvarsspillere: Carvajal, Militão, Ramos, Varane, Nacho og Mendy.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde og Isco.
Angrepsspillere: Benzema, Lucas Vázquez, Jović, Asensio, Brahim, Mariano, Vinicius Jr. og Rodrygo.

Legg inn en kommentar