Intervjuer

Zidane: – Vi fortjente denne seieren

Den franske manageren snakket på pressekonferansen etter 0-2 seieren mot Inter på San Siro.

 

Zidane hadde følgende å si etter den viktige seieren:

– Det var en god kamp fra oss og tre avgjørende poeng vi får med oss. Laget viste en god innstilling fra start til slutt og lot aldri fokuset forsvinne. Vi fortjente denne seieren, hele laget viste hvor viktig denne kampen var. Jeg vet ikke om det var vår mest komplette forestilling, men som sagt tre veldig viktige poeng. På gårsdagens pressekonferanse spurte du meg om vår evne til å vinne uten Sergio, og vi svarte på det i dag. Det er fantastisk for oss alle. Ramos og Benzema vil være begeistret for hele laget.

Maradona

– Det er utrolig trist, ikke bare for fotballen, men for hele verden. Det jeg husker best om Maradona er minner fra VM i 86, jeg var kun 14 år og som du sier, han var en helt unik spiller. Han var spilleren alle ønsket å være som. Det er triste nyheter, og våre tanker går til familien hans. Måtte han hvile i fred, det er det viktigste.

Holdning

–Vår holdning i kampen mot Villarreal var også veldig bra. Vi spilte godt forrige helg og i dag. Vi kontrollerte kampen og scoret to mål mot et godt lag. Alle ønsker å fortsette i denne retningen, spillerne er tøffe og er alltid klare for utfordrende kamper. Jeg er glad på spillernes vegne, de fortjente denne seieren. Laget viste karakter og det er noe av det viktigste.

Lucas Vázquez

– Han er en viktig spiller for oss og for lagets dynamikk. Han spiller med et stort ønske om å bidra fra start til slutt, han gir alt. Jeg har alltid verdsatt hans arbeid og hans innsats, det viser han også på banen. Vi er veldig fornøyd med Lucas og han er et produkt av ungdomsakademiet. Han har Real Madrid i sitt hjerte, og hver gang han får sjansen gir han alt. Jeg er glad på hans vegne, for laget og over dagens innsats. Vi må fortsette slik, alle sammen. Det er mange spillere som Lucas, Nacho og andre som har vært her lenge og som fortjener å bli her.

Hazard og Asensio

– Det er mange kamper, og vi må velge hvem som skal spille i hver kamp, men vi er sammen om dette. Jeg er glad på Hazards vegne og måten han spilte på. Han trenger spilletid, og nå får han nettopp det. Han er tilbake på banen, nyter fotballen, og vi vet om kvalitetene han har. Vi trenger Eden i laget og at han spiller bra.

Lucas Vázquez

Legg inn en kommentar