Intervjuer

Ødegaard: – Vi spilte bra, kontrollerte ballbesittelsen og gjennomførte en god kamp

Martin Ødegaard og målscorer Eden Hazard snakket med pressen i Milano etter den viktige borteseieren mot Inter på San Siro.

 

Nordmannen var tydelig etter kamp at det var en fortjent seier og oppsummerte kampen slik:

– Det var en veldig viktig seier for oss. Vi spilte bra, kontrollerte ballbesittelsen og gjennomførte en god kamp. Laget fortjente denne seieren. Jeg forsøker å hjelpe laget med å skaper sjanser, tre ballen gjennom ledd og knyte sammen resten av laget. Vi prøver alltid å dominere kamper og vinne. Vi spilte veldig bra i dag, og vi må fortsette slik.

I kveldens kamp var det morsomt å se Ødegaard spille med Kroos og Modric. Sammen leverte trioen en god kamp på midtbanen og sørget for at Los Blancos kontrollerte spillet til de grader. Nordmannen plasserte seg bak angrepslinjen ved flere anledninger og tredde igjennom noen svært gode pasninger.

Eden Hazard scoret sitt første Champions League-mål for Real Madrid fra straffemerket, belgieren var fornøyd med trepoengeren.

– Det var en flott prestasjon av hele laget. Det er tre viktige poeng, nå har vi bare to kamper igjen av gruppespillet. Det er viktig å score mål, men det viktigste er seieren. Alt jeg fokuserte på var å vinne kampen. Å være tilbake på banen gir meg mer selvtillit, og alt gikk bra i dag. Jeg vil fortsette å øke tilliten min og forbedre meg når jeg får flere kamper under beltet.

Angriperen ga Real Madrid ledelsen etter kun seks minutter. Han leverte en godkjent kamp, samt kombinerte fint med både Ødegaard og Vazquez. Han ble byttet ut etter 78 minutter, men går ut fra kampen med seks driblinger, tre skudd og en nøkkelpasning.

Hva synes du om opptreden til Ødegaard og Hazard?

FEIRING: Modric, Mendy, Hazard og Rodrygo hadde all grunn til å feire etter den viktige seieren på San Siro.

Legg inn en kommentar