Intervjuer

Zidane: – Vi forbedret oss etter pause, men kunne ikke klaget om vi hadde sluppet inn flere etter den skuffende første omgangen

Zinedine Zidane snakket med pressen etter det skuffende 0-1 tapet på Alfredo Di Stéfano mot Cádiz.

 

Den franske manageren kunne ikke forklare hvorfor det ble null poeng, men valgte å gi sine tanker om skuffelsen:

– Det er ingen forklaring, vi må akseptere nederlaget og slik er den saken. Vi kan naturligvis ikke være fornøyd med oss selv og det er vi ikke, men disse tingene kan skje i fotball. Vi kjempet virkelig for å komme inn i kampen, men det var en veldig utfordrende kamp fra første stund. Laget forbedret oss etter pause, men kunne ikke klaget om vi hadde sluppet inn flere etter den skuffende første omgangen. Vi har tapt en kamp denne sesongen, ingenting mer enn det. Selvfølgelig skulle vi tatt tre poeng i dag, vi spilte på hjemmebane og ledet tabellen før denne runden. Vi må fokusere og forbedre oss til neste kamp. Vi slet fra første stund, skapte lite målsjanser og fikk lite til å stemme..

Sergio Ramos

– La oss håpe at det ikke er en alvorlig skade, det er skummelt og vi skal finne ut av hvor alvorlig dette er. Som sagt la oss håpe det ikke er en skade som holder han lenge ute av spill.

SKUFFENDE: Casemiro kjempet mot Cádiz, men fikk dessverre lite til å stemme.

Kommende kamper

– Vi skal fokusere på neste kamp, det gjør vi med god hvile og gode forberedelser inn mot kampen. Prestasjonene må være mye bedre og vi skal gjøre alt for å vinne mot Shakhtar. I dag var det en dårlig dag for laget mitt, men vi skal prøve å snu det i neste kamp.

Legg inn en kommentar