Intervjuer

Courtois: – De var rett og slett bedre enn oss på alle områder

Den belgiske målvakten snakket med pressen etter kampen og var naturligvis skuffet, men han var tydelig på at laget vil slå tilbake.

 

Real Madrid gikk på et skuffende hjemmetap mot nyopprykkede Cádiz på Alfredo Di Stéfano, til uken venter Shakhtar i Champions League før Barcelona er motstander i La Liga.

– Vi må analysere kampen og se hva vi gjorde feil. Vår prestasjon i første omgang var virkelig dårlig, jeg måtte stoppe flere skudd og vi vant ikke noe individuelle dueller. De var rett og slett bedre enn oss på alle områder, og er et veldig organisert lag som forsvarer seg godt. Kampene blir veldig utfordrende når man havner under mot slike lag. Foruten gårsdagens økt har ikke alle 20 av oss trent sammen. Dette er grunnet de internasjonale kampene, men det kan selvfølgelig ikke brukes som noe unnskyldning.

(Saken fortsetter under bildet)

NEDERLAG: Courtois, Ramos og resten av laget maktet ikke å holde nullen i det skuffende hjemmetapet.

Utfordrende kamper i vente

– Et nederlag er aldri bra, men gir oss en klar oppvekker over hva som må forbedres. Hjemmekamper skal selvfølgelig vinnes, men nå kommer kampene på rekke og rad. Det betyr at vi må se videre og forbedre oss. Vi trenger en god prestasjon mot Shakhtar, vinne kampen og dra til Camp Nou med selvtillit.

Defensiv pålitelighet

– I de fem første LaLiga-oppgjørene har vi holdt nullen tre ganger. Vi var ikke påskrudd i dag, og da taper man kamper i en så god liga.

Legg inn en kommentar