Jamal Gullbergs spesialer

Zidane ubeseiret på Camp Nou

Manageren som ledet Real Madrid til seriegull i forrige sesong har også en annen bragd han stolt kan se tilbake på, han har aldri tapt på Camp Nou i sin managerkarriere for Real Madrid.

Franskmannen som selv har 227 kamper for Real Madrid kan se seg godt fornøyd med at han fremdeles har til gode å tape på Camp Nou iført som hoveddtrener for hovedstadsklubben. Etter seieren mot Barcelona forrige serierunde, har Zidane nå ledet laget i 10 El Clásico-oppgjør. Statistikken står som følgende: 5 seire, 2 uavgjort og 3 tap i alle turneringer. Dette er solide tall mot erkerivalen. Franskmannen har også som spiller møtt den katalanske klubben en rekke ganger i perioden 2001-2006. Zidane har hele 227 kamper for klubben han nå leder.

HYLLET: Zinedine Zidane ble hyllet etter den 34. LaLiga-tittelen var i boks.

Som Real Madrid trener har Zinedine Zidane siden 2016 vunnet La Liga, den spanske Super Cupen, to UEFA Super Cup, to FIFA Klubb verdensmesterskap og hele tre Champions League-titler. Hittil denne sesongen ligger de hvite fra Madrid på en andreplass i ligaen med én kamp mindre spilt, til tross for at prestasjonene på banen har tidvis vært noe under pari.

Les også: Real Madrid er ikke friskmeldt ennå

Den franske manageren har flere utfordringer å bryne seg på denne sesongen med tanke på kombinasjonen mellom skader og det tette kampprogrammet grunnet COVID 19-pandemien. Én nylig gladnyhet er at den lille magikeren Eden Hazard nylig er friskmeldt og fikk sine først ettertraktede minutter mot Huesca hvor han også noterte seg med skåring i første kampen tilbake etter skaden. Nå står Inter Milan for tur i Champions Leauge på hjemmebane.

Kan Real Madrid sikre tre poeng mot Inter Milan? 

Legg inn en kommentar