Intervjuer

Conte: – Jeg ville ikke ta jobben

I kveld er det duket for en ordentlig godbit når Real Madrid tar imot Inter til dyst. Den italienske storklubben må klare seg uten stjernespissen Lukaku, men har en rekke andre farlige spillere å se opp for. Achraf Hakimi er en av de, som returnerer til klubben han vokste opp i. En annen som også kunne ha hatt en fortid i Real Madrid, er Inter-trener Antonio Conte. Italieneren snakket med pressen i forkant av kveldens kamp, der en del av spørsmålene handlet om Real Madrid.

– Akkurat nå fokuserer jeg på Inter. Vi har et spennende prosjekt, og jeg er glad for å være her. Vi er i ferd med å skape noe viktig. Det er sant at jeg i fortiden har hatt muligheten til å trene Real Madrid. Jeg hadde muligheten, men takket nei siden jeg ikke ønsket å ta en jobb midt i sesongen. Klubben hadde avtalt et møte med meg, men med all respekt så takket jeg nei.

Conte fikk videre spørsmål om den tøffe gruppen, og hva han tenker om å møte Real Madrid.

– I hver eneste kamp bør målet være å ta poeng. Real Madrid er et sterk lag som er bygd for å vinne denne turneringen. Klubben har spillere som har vunnet turneringen flere ganger. Vi vet at vi møter et lag som apte mot Shakhtar, og som lå under men kom tilbake og fikk uavgjort mot Borussia. Vi skal gjøre vårt beste. Hvis vi klarer det kan vi være fornøyde. Vi skal ikke ha noe frykt.

Den italienske treneren fikk gleden av å spille med Zidane i Juventus da begge var aktive. Conte forteller om det fine forholdet deres.

– Jeg har fantastiske minner. Alle vet hvilke kvaliteter han hadde som spiller, men Zizou er også en eksepsjonell fyr. Han viste at dersom man legger til talent med hardt arbeid kan man gå langt. Vi spiste middag sammen i Torino, da jeg trente Juventus, og forstod at han ville bli trener.

Legg inn en kommentar