Nyheter

Før kampen: Inter (H)

Det var nok svært få som hadde trodd at Inter og Los Blancos skulle kjempe i bunnen av gruppe B i Champions League, derfor blir morgendagens møte ekstra viktig med tanke på videre avansement.

 

Real Madrid – Inter
Estadio Alfredo Di Stéfano
Champions League, tredje kamp i gruppespillet
Tirsdag 03. november, kl. 21:00
Viasport 1/TV2 Sumo

Real Madrid har fått en skuffende start på Champions League etter tap på eget gress mot Shakhtar, deretter ble det uavgjort i Tyskland mot Gladbach og nå venter Inter på Estadio Alfredo Di Stéfano. Men de to siste oppgjørene i La Liga mot Barcelona og Huesca gir grunn til optimisme før den viktige kampen mot Inter.

Italienerne kommer fra en skuffende hjemmekamp i Serie A mot Parma og forrige uke ble det 0-0 mot Shakhtar på bortebane for Antonio Conte sitt mannskap. Den gamle ringreven Gervinho scoret ved to anledninger på San Siro og Parma ledet kampen helt fram til siste slutt, men Ivan Perisic sin scoring på overtid sørget for poengdeling i Milano. For øyeblikket befinner Inter seg på femte plass i Serie A, det betyr at laget har fem poeng opp til sin serieleder og sin argeste rival AC Milan. I Champions League står Inter med to poeng etter uavgjort mot både Gladbach og Shakhtar Donetsk. Nå venter et spennende Champions League oppgjør for begge lag før Valencia og Atalanta venter i klubbenes hjemlige serie.

Inter havnet på 2. plass forrige sesong i Serie A og endte kun ett poeng bak Juventus. I sommer har laget forsterket seg og hentet inn spillere som Achraf Hakimi, Aleksandar Kolarov, Arturo Vidal og Ivan Perisic har vendt tilbake fra sitt utlån i Tyskland. Til morgendagens møte må Conte klare seg uten storscoreren sin Romelu Lukaku, men klubben har flere spillere på skadelisten som svekker laget. Selv om laget må klare seg uten en av sine nøkkelspillere, har Conte fortsatt en rekke spillere som kan forårsake problemer for Real Madrid. De mest kjente Inter-spillerne er Handanovic, De Vrij, Nainggolan, Christian Eriksen, Barella og naturligvis Lautaro Martinez.

Mulig startellever for Inter: Handanovic, De Vrij, Skriniar, Kolarov, Hakimi, Barella, Brozovic, D`Ambrosio, Eriksen, Perisic og Lautaro Martinez.

Achraf Hakimi
INTERESSANT: Hakimi vender tilbake til Madrid, men denne gang er han iført Inter-drakt.

Hakimi vender tilbake til Madrid

Noe av det mest interessante med morgendagens oppgjør blir å se hvordan Hakimi takler møtet med sine gamle lagkamerater. Achraf Hakimi kom til Real Madrid i 2006, og gikk deretter gradene i La Fábrica. Etter en solid sesong for Castilla fikk marokkaneren sin debut på førstelaget i oktober 2017, men klarte aldri å bli en viktig del av Zidane sitt mannskap. Hakimi sto med én Mesterliga-tittel før han ble lånt ut til Borussia Dortmund og i den tyske storklubben gjorde marokkaneren sakene sine meget godt. Han ble en viktig del av laget og hadde en enorm utvikling til å bli en av de fremste offensive backene i fotballens univers. Det er nok grunnen til at Inter valgte å punge ut for Hakimi. Conte er en manager som er glad i å bruke vingbacker og det er nettopp der han har fått tillit så langt denne sesongen. Tror du han vil imponere på sin gamle hjemmebane mot Real Madrid?

Troppen:

Zidane sitt mannskap er noe preget av frafall, mandag formiddag ble det bekreftet at Éder Millitãp har testet positivt for Covid-19 og derfor utilgjengelig til møte mot Inter. I tillegg er Ødeggard, Carvajal, Odriozola og Nacho ute av troppen til franskmannen.

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Ramos, Varane, Mendy, Marcelo og Santos.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Isco og Valverde.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Jovic, Lucas og Mariano.

Mulig startellever: Courtois, , Lucas V., Varane, Ramos, Mendy, Valverde, Casemiro, Kroos, Asensio, Benzema og Hazard.

Tror du det blir seier mot Inter?

Legg inn en kommentar