Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Zidane: – Terminlisten er helt vill

Zinedine Zidane snakket med pressen om skadene, og det tøffe kampprogrammet på dagens pressekonferanse.

Lørdag ettermiddag var Zidane tilbake på sidelinjen igjen, hvor han ledet Real Madrid mot nyopprykkede Huesca. Det ble en tøff kamp, og selv om franskmannen var hissig på pressekonferansen i forkant av oppgjøret så dro han på smilebåndet etter kamp. Tirsdag venter en ny kamp for franskmannen, og hans mannskap, hvor byrival Getafe står for tur.

Det er en rekke utfordringer som venter for Zidane tirsdag kveld, hvor det største er antall spillere tilgjengelige. Flere og flere navn tegner seg på listen over spillere med skader, eller helse-problemer. I tillegg til dette venter et godt organisert forsvar, hvilket er noe Real Madrid tidvis har slitt med å bryte ned. På dagens pressekonferanse snakket om han om enkelte av utfordringene som venter, og han sa følgende:

– Det er en vanskelig situasjon fordi vi har en rekke spillere ute, men det er ingen unnskyldning. Vi vet at vi kommer til å møte noen vanskeligheter. Vi har mange kamper, alle kommer til å være involvert, og vi kommer til å ha behov for alle sammen. Det er viktig for oss å gjenoppbygge styrken og energien vår, og det er fokuset. Vi har en kamp i morgen, og vi ønsker å finne tilbake til vår beste form, og samtidig gjøre en god prestasjon. 

– Terminlisten er helt vill, og det blir enda verre når du har spillere utilgjengelige. Jeg trenger ikke si stort mer enn det. Det er som det er, hvor vi skal spille kamp i morgen, og til helgen også. Det er mange kamper, og det er bare slik det er. Vi er nødt til å være klare, restituere bra, og være enda mer konsentrerte fordi det er en veldig vanskelig tid, og en veldig annerledes sesong. Vi er nødt til å tilpasse oss til slik fotball er i dag. 

Ramos

– Sergio var på grensen. Det er bare sånn det er. Det var en risiko, og det var komplisert. Det gikk veldig bra, alt var perfekt, og det er det absolutt viktigste. Vi ønsker å få Sergio tilbake så fort som mulig, og det samme gjelder de andre spillerne som ute. Det var en viktig avgjørelse. Nå er han nødt til å begynne arbeidet mot veien tilbake, og han har den riktige innstillingen til å komme tilbake. 

Operasjon

– Dette er håndtert på et sykehus. Sergio snakker med veldig kompetente mennesker. Avgjørelsen var viktig, for til syvende og sist så ønsker alltid Ramos å spille, men fra den ene kampen til den andre så har han forverret skaden på menisken, og det er grunnlaget for den vanskelige avgjørelsen. Operasjonen gikk bra, og det er det absolutt viktigste. Han gjør alt han kan for å returnere til laget. 

Savnet av spillere

– Isco trente som normalt denne morgenen, hvilket var hans første trening. Militão og Rodrygo er ute, også får vi se hvordan det står til med de andre. Lucas og Carvajal er ikke tilgjengelige i morgen. 

Arbeid

– Det viktigste er arbeidet vi gjør fra dag til dag. Det som skjedde her om dagen det tilhører fortiden, og vi kommer til å jobbe videre uansett. Alle som er her fortjener å jobbe videre, og vi kommer til å forsøke så godt vi kan. Til resten, alle har deres egen mening, og det er normalt. Det eneste jeg kan fortelle deg er hva vi kommer til å gjøre her. Arbeide, ha tro på det vi gjør, og samtidig finne tilbake selvtilliten vår, både som trenere og som spillere sli kat vi kan avslutte sesongen sterkt. Det er det vi ønsker å gjøre. 

Hvem håper du å se fra start i morgen? 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.