Cantera

Castilla med skuffende nederlag mot Atlético Baleares

Real Madrid Castilla tok ledelsen oppskriftsmessig borte mot Atlético Baleares, men en svak andre omgang sørget for at ungguttene måtte reise tomhendte tilbake til Madrid.

Mål:

0-1 (min. 34): Peter.
1-1
 (min. 56): Olaortua.
2-1
 (min. 64): Vinicius.

Real Madrid Castilla reiste til Mallorca for kampdag 13 i serien, men det ble et skuffende oppgjør for Raúl sitt mannskap. Peter sendte Castilla i ledelsen etter en flott scoring fra frispark, men vertene kjempet seg tilbake i andre omgang.

Første omgang  var jevn spillemessig, men manglet gode målsjanser i åpningen. Castilla var nære å ta ledelsen etter 10. minutter, men forsøket fra César ble reddet av Xavi i Baleares-målet. Deretter skapte begge lag lite muligheter før Peter sendte Castilla opp i en 1-0 ledelse etter 34. minutter og det var også pauseresultatet etter en jevn omgang.

Vertene slår tilbake

Castilla startet andre omgang godt, og målsniken Hugo Duro burde doblet ledelsen etter et godt hodestøt. Men Atlético utgjorde en stor trussel fra dødballen og i det 56. minuttet fikk vertene uttelling. Olaortua kriget seg frem på et hjørnespark og satt inn 1-1. Kun åtte minutter senere var kampen snudd på Mallorca. Noe heldig, men etter klabb og babb satt Vinicius inn returen bak Toni Fuidas i Castilla-målet. Castilla presset på for en utligning og ble nesten belønnet da innbytter Arribas forsøkte seg, men det ville seg ikke. Ti minutter før fulltid ble Peter hindret sinn andre scoring for dagen når han bommet alene med keeper. Hugo Duro fikk også muligheten like før slutt, men headingen gikk dessverre like utenfor mål og det ble et surt nederlag mot Atlético Baleares.

Kampinfo
2- Atlético Baleares: Xavi, Peris, Olaortua, Cristian, Vinicius (Baselga, 83 ‘), Canario (Orfila, 83’), Alfonso (Armando, 13 ‘), Cordero, Alberto Gil (Haro, 46’), Acosta og Coro (Manel, 54 ‘).
1- Real Madrid Castilla: Toni Fuidias, Guillem (Hugo Vallejo, 66 ‘), Miguel G., Gila, Dotor, César (Arribas, 66’), Sintes (Morante, 71 ‘), Pablo Ramón (Chust, 66’) , Hugo Duro, Santos og Peter.

NÆRE PÅ: Hugo Duro var nære nettsus ved flere anledninger, men maktet ikke å få ballen bak Xavi i Atlético Baleares-buret.