Leiesoldatene

Leiesoldatene: Reinier gjør «comeback»

Ceballos: Ceballos har igjen hatt en rolig uke. Tirsdag forrige uke var han benket mot Wolverhampton og lørdag var han benket mot Aston Villa. Arsenal tapte begge kampene og Arteta vil mest sannsynlig forsøke seg på noen endringer, så mulig Ceballos er en del av disse.  Det ser også ut til at både Partey og Xhaka har stjålet plassen fra spanjolen permanent.

Ødegaard: Nordmannen var også benket mot Wolverhampton, men fikk et godt innhopp mot Aston Villa. Han gjorde en god profil og skapte flere muligheter. Ødegaard kan dermed komme godt ut av låneoppholdet i England, hvis det fortsetter slik.

Bale: Bale var benket under 1-0 tapet mot Chelsea og under gårsdagens 2-0 seier over WBA. Bale sitt opphold begynner å bli ganske traust, men det er også rettferdig å si at han ikke får all verdens med muligheter. Kanskje han bør gripe sjansene bedre? Hvem vet.

Reinier: Reinier har endelig fått litt spilletid! Under lørdagens 2-1 tap for Freiburg fikk Reinier ca en halvtime. Reinier rates til 5/10 av en Dortmund reporter og innhoppet var omtalt som bedre enn de siste. Det manglet dessverre kynisme i den siste tredjedelen, men uansett en god match. Må det bare bli mange flere.

Jovic: Jovic startet igjen på benken, men Frankfurt vant 3-1 over Hoffenheim. Jovic klarte ikke å påvirke resultatet noe mere, men uansett en god kamp.

Dìaz: Brahim Dìaz er fortsatt ute med lårproblemer. Situasjonen følges videre.

Mayoral: Mayoral startet storoppgjøret mot Juventus, men ble byttet ut i det 63.minutt. Kampen var uvanlig jevn og Roma skapte gode muligheter, men tapte allikevel 2-0. Mayoral har dermed stjålet plassen fra Edin Dzeko og får flust av sjanser.  Flere mål kommer!

Kubo: Kubo fikk 60 minutter mot Sevilla i helgen, men kampen ble tapt 3-0. Getafe ble rundspilt og endte kampen med 22% ballbesittelse. De hadde ingen skudd på mål, samt at en spiller ble utvist. Lyspunktet er at Kubo får spille mye om dagen.

Vallejo: Granada spilte 2-2 mot Levante og denne gangen spilte Vallejo midtstopper i en bakre treer. Han spilte hele kampen.