Intervjuer

Zidane: – Spillerne ga alt helt til slutt og sikret tre poeng

Den franske manageren var fornøyd med tre poeng borte mot et Real Betis-lag som sto med full pott og ingen innslupne mål før møtet med Los Blancos.

Real Madrid kunne feire sin første LaLiga-seier for sesongen på Benito Villamarín stadion etter scoringer fra Valverde og Sergio Ramos. Zinedine Zidane hadde følgende å si etter kampen:

– Det ble en komplisert og vanskelig kamp, men spillerne ga alt til siste slutt. Det er tre veldig viktige poeng for oss på en vanskelig bortebane og mot et lag som har startet sesongen feilfritt. Vi er glade, men vet vi kan og vil forbedre oss.

– Vi startet veldig bra de første 15-20 minuttene. Så etter målet falt intensiteten litt og det kan vi ikke gjøre mot et lag som Real Betis. De scoret to ganger på kort tid, og vi hevet oss heldigvis i andre omgangen. Spillerne fortsatte å kjempe helt til slutt, og slik fikk vi seieren.

Comeback

– Når man havner under er det vanskelig å endre dynamikken i kampen, men vi klarte det i dag. Vi hadde mange sjanser, og folk har snakket om at vi ikke scorer nok, men i dag scoret vi tre mål og kunne fort hatt flere. Jeg er veldig stolt av alle spillerne, de jobbet glimrende og ser fram til neste oppgjør mot Valladolid.

VAR

– Dommeren er der for å gjennomgå situasjonen. Han har ansvaret og jeg engasjerer meg aldri med dommerne, det kommer jeg heller ikke til å begynne med. Det viktigste for oss er kampen og seier på en utfordrende arena. Vi kan være fornøyde med det arbeidet vi har gjort, vi måtte jobbe hardt for det og vi klarte å ta alle poengene, som er det viktigste.

Courtois viser seg å være avgjørende?

– Ja, som mange ganger i det siste. Real Sociedad hadde også noen veldig gode sjanser, men Courtois holdt unna da og gjorde det igjen mot Betis. Vi vet hva Thibaut kan gjøre, og jeg er også veldig fornøyd med distribusjonene fra han. Jeg er fornøyd med spillet hans og hvordan ting har gått for laget.

(Saken fortsetter under bildet)

LALIGA-TRIUMF: Thibaut Courtois poserer med LaLiga-trofeet som han bidro stort til at havnet i Madrid.

Jović fra start

– Jeg ønsket en annen formasjon enn tidligere på motstanderens halvdel. Vi kan spille på forskjellige måter, og en av dem er med to spisser. Vi kan være fornøyde med kampen siden vi fikk med oss alle tre poengene.

Mulige nysigneringer?

– Nei, vi har snakket om dette før. Jeg er fornøyd med troppen jeg har. Vi er der vi er, og vi skal prøve å ha en vellykket sesong.

Ny milepæl for Zidane

Den franske manageren, som har vunnet ligaen ved to anledninger, nådde sin hundrende seier i La Liga som Real Madrid-manager. Franskmannen som ledet laget til LaLiga-tittelen i 16/17 og 19/20 sesongen nådde sin 100 seier i sin 147 LaLiga-kamp. Han har nest flest ligaseiere av alle trenerne i klubbens historie, kun Miguel Muñoz (257) har flere.

Legg inn en kommentar