Intervjuer

Ramos: – Det viktigste var vår mentalitet

Målscorerne Fede Valverde og Sergio Ramos var fornøyd med comebacket som sikret tre poeng på Benito Villamarín.

Real Madrid tok sin første trepoenger for sesongen borte mot Real Betis i det som ble et meget dramatisk oppgjør. Valverde og kaptein Ramos, som sørget for målene mot den andalusiske motstanderen, diskuterte oppgjøret etter kampslutt.

– Vi var veldig gode de første 15 minuttene og dominerte kampen frem til det første målet, noe som ga oss selvtillit. Men når man stadig gir ballen til et kvalitetslag som elsker ballbesittelse, vil de skape sjanser og du risikerer flere baklengsmål. Det viktigste var vår mentalitet, og hele laget ville slå tilbake, og det er akkurat det vi gjorde.

– Det fungerer som en leksjon for oss. Vi havner ikke under i hver kamp. Forleden spilte vi veldig bra i perioder, men manglet det siste lille for å score mål. Vi skapte mange sjanser i dag, og det var en fantastisk andre omgang som sørget for tre poeng.

Klubbens økonomiske innsats

– Vi gjorde det forrige sesong, slik at alle klubbens ansatte kunne fortsette med full lønn. Vi hjelper alltid klubben vår og viser solidaritet. Det er vår plikt å gjøre det med den rekkevidden vi har. Når den hjelpen er nødvendig, vil vi alltid ta det riktige steget for klubben vår.

Kontroversielle øyeblikk

– Jeg måtte se situasjonene på nytt siden jeg var et stykke unna, og jeg kan ikke kommentere spesifikke hendelser. Fra det vi har blitt fortalt var det et klart straffespark, men det er ingenting som kan gjøres med det nå. Noen ganger går avgjørelsene vår vei og noen ganger imot oss, men det er slik fotballen er. Dommeren er der for å gjøre det beste han muligens kan, og jeg tror ikke det noen gang er forsettlig.

(Saken fortsetter under bildet)

Federico Valverde
GOAL: Federico Valverde kunne feire sesongens først scoring mot Real Betis lørdag kveld.

Valverde: “Real Madrid går alltid for seieren”

– Vi startet første omgang veldig bra, men så ble vi presset tilbake og de har kvalitetsspillere som hjalp dem med å snu kampen. Lederne i laget fikk oss tilbake på sporet ved halvtid. Å spille for Real Madrid betyr alltid å gå for seieren, og hvis vi ikke vinner kamper, blir vi skuffet. Vi klarte det i dag, noe som gir stor motivasjon videre. Det var fint å score, men for min del er tre poeng det viktigste og ikke hvem som scorer.

Hva synes du om kampen borte mot Real Betis?

Legg inn en kommentar