Intervjuer

Zidane: – Real Madrid viste karakter

Zinedine Zidane og Real Madrid hadde et stor press på seg i forkant av kampen mot Inter, men lettet litt på situasjonen i klubben med seier mot Lopeteguis mannskap. Det gir klubben sårt trengt pusterom inn mot skjebnekampen i Champions League mot Gladbach onsdag.

– Det er tre enormt viktige poeng for oss. Vi måtte kjempe hardt mot slutten, men i førsteomgangen var vi gode og skapte en haug med sjanser. Det er en fortjent seier mot et godt lag. Jeg er fornøyd på vegne av spillerne.

– Vi gjorde ingen endringer fordi laget følte seg bra. Det var viktig for oss å plukke poeng i denne kampen. Vi har gått gjennom en tøff tid den siste tiden, og må være glade i kveld. Nå er det tid for hvile.

Selvtillit

– Det er viktig. De siste dagene har vært tøffe, og Real Madrid viste karakter i kveld. Laget trives når utfordringene kommer, og denne seieren er veldig viktig med tanke på de kampene som kommer.

Defensivt

– Det var solid, og spillerne jobbet for hverandre. Noen ganger når du ikke har ballen, er det viktig å forsvare seg som en enhet. Ikke bare Nacho og Rafa – som var veldig gode – men det gjelder alle. Vi kan få til mye bra hvis vi fortsetter slik. Det var en god kamp.

 

Legg inn en kommentar