Intervjuer

Zidane: – Ødegaard vil få sine sjanser

– Vi har vært i Malaga i fire dager, og har forberedt oss godt til denne kampen.

Det var Zidanes første ord da han møtte pressen i forkant av semifinalen i den spanske supercupen onsdag kveld. Grunnet dårlige værforhold kunne ikke Real Madrid reise hjem til Madrid etter lørdagens batalje mot Osasuna, så derfor ble det besluttet at de heller skulle vente en dag og reise direkte til Malaga, der laget de siste dagene har hatt sin base foran semifinalen.

Franskmannen og hans disipler har første mulighet til å vinne sølvtøy denne sesongen, dersom de slår ut Athletic Club og avanserer til finalen, som vil bli spilt mot enten Real Sociedad eller Barcelona. Zidane har tro på at laget kan ta seg videre.

– Vi skal spille mot et godt lag, så vi må levere en god kamp for å ta oss videre. Vi må jobbe ekstremt hardt, kjempe for hver eneste ball og sørge for at vi tar oss til finalen. Vi har forberedt oss godt.

Martin Ødegaards manglende spilletid har vært et hett tema i media de siste dagene. Nordmannen måtte sitte på benken gjennom hele kampen mot Osasuna, og har ikke fått mye tillit den siste månedene. Zidane forsikrer nå om at han vil få sine sjanser.

– Han er i stor grad en Real Madrid-spiller, som kommer til å lykkes. Han har ikke spilt mye den siste tiden, men han må jobbe hardt. Han vil få sine muligheter, og vi trenger han fordi han gir oss mye. Han er motivert og dedikert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.