Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Intervjuer

Modric: – Jeg kan holde på i mange år til

Real Madrid har de siste dagene byttet ut kulden i Madrid til fordel for varmen og gode forhold i Malaga. Los Blancos reiste direkte fra Pamplona til Malaga for å forberede seg til torsdagens semifinale-kamp i Supercopa de Espana mot Athletic Club. Tidligere i dag møtte Luka Modric pressen for å diskutere morgendagens kamp.

– Vi har det fint og har forberedt oss godt. Laget har god selvtillit, og det er en stor og viktig kamp som venter oss. Spillerne føler seg bra, og vi har vært i Malaga de siste dagene.

– Treneren har valgt sine spillere de siste kampene, men alle gjør en god jobb når de får sjansen. Treneren vil som alltid gi alle spillerne en sjanse. Han kommer nok til å rotere på laget når han føler det er riktig.

Kontraktsforlengelse

– Situasjonen min i Real Madrid er at jeg snakker med klubben og alt går bra. Jeg er fornøyd med måten det har blitt håndtert på, og mye mer enn det kan jeg ikke si.

Formen

– Jeg har ikke gjort noe spesielt annet enn å jobbe mye utenom treningsøktene. Jeg har den samme sulten som lagkameratene mine, og jeg føler at det enda er mye å bevise. Alder er ikke et problem – det handler om å levere på banen. Jeg kan holde på i mange år til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.