Intervjuer

Zidane: – Martin Ødegaard er klar til første serierunde

I dagens pressekonferanse bekreftet Zinedine Zidane at Martin Ødegaard er klar for morgendagens kamp mot Real Sociedad, det som blir Real Madrids første kamp i 20/21-sesongen.

Zinedine Zidane møtte pressen i forkant av Real Madrids første serierunde i LaLiga i 20/21-sesongen. I det han fikk spørsmål om Martin Ødegaard om hvorvidt han blir klar, svarte han følgende;

– Han har hatt litt problemer, men jeg tror Martin er godt forberedt. Han er en kvalitetsspiller og han er en del av laget. En spiller som kan tilføre noe til dette laget, en spiller som kan bli viktig for oss.

Da den franske manageren ble spurt om hvordan han syntes utviklingen til nordmannen har vært, svarte han dette;

– Ja, det er klart. Han har utviklet seg mye, hvert eneste år mer og mer. I fjor gjorde han en strålende sesong med Real Sociedad. Han er en mer fullstendig spiller. Nå er han i Madrid og det er en spiller vi kommer til å bruke.

PRE-SEASON: Martin Ødegaard i under pre-season i august 2020.

Det har hittil vært usikkert om Martin Ødegaard skulle bli klar til første serierunde, dette grunnet en kneskade han pådro seg i forrige sesong. Han har blitt tildelt et eget treningsregime, men har de siste øktene trent sammen med laget og skal etter det man tolker være klar og skadefri.

Tror du Martin Ødegaard får muligheten fra start i morgen? 

Legg inn en kommentar