Intervjuer

Zidane: – Madridistas kan være stolt

Zidanes menn tok en sterk hjemmeseier mot Gladbach, og tok seg videre til åttendelsfinalen i Real Madrid. Los Blancos har en unik evne til å vinne slike kamper, og innfridde nok en gang. Det var gode prestasjoner over hele linja, og det var ingen tvil om at spillerne tok kampen på høyeste alvor. Zidane var naturligvis svært fornøyd etter kampen.

– Jeg er glad, det var en god kamp. Vi visste hva som sto på spill, og det var en veldig viktig kamp for oss. Vi måtte plukke poeng, og nå avslutter vi gruppespillet som gruppevinnere. Vi startet kampen bra fra første spark på ballen. Førsteomgangen var spektakulær, og vi spilte også en god andreomgang. Vi leverte en enda bedre kamp enn mot Sevilla.

– Vi jobber hardt. Vi ønsker å gjøre en god jobb, og alt jeg tenker på er å forberede kampene så bra som mulig. Jeg er glad på vegne av spillerne mine, de lider mye av det som blir sagt på utsiden.

Press

– Vi kan prestere med og uten press. Det er dog ingenting som er uten press her. Vi vet at vi ikke kan spille briljant fotball hver gang. Det er det som er problemet her, når du spiller forventer de at du alltid skal spille bra. Vi prøver, men det går ikke alltid. Det er alltid opp- og nedturer i fotball. Vi leste kampen bra i dag og spilte en spektakulær kamp.

Modric

– Alle spillerne her fortjener å være i klubben. De fortjener å være her alle sammen, og det viser de hver tredje dag. Alle har gjort seg fortjent til sin plass i klubben. Det som er bra med Luka er hans kvaliteter og innstilling. Han kan spille så lenge han vil, siden han har sulten som kreves og innstillingen. Han har, i likhet med meg, ytret sitt ønske om å legge opp i Real Madrid. Han er utrolig med ball.

– Vi visste hva som sto på spill. Jeg skal ikke fortelle deg hva vi snakket om i garderoben, men hvis du ser på kampen, kan alle Real Madrid-supporterne være stolte over klubben sin. Jeg nøt kampen i dag.

Legg inn en kommentar