Nyheter

Mulige motstandere i åttendelsfinalen

Real Madrid sto i reell fare for å ryke ut av gruppespillet, men leverte en sterk hjemmeseier mot Gladbach, og tok seg videre til åttendelsfinalen i Champions League som gruppevinnere. Det kan vise seg å bli svært avgjørende med tanke på motstanden Los Blancos nå kommer til å få i neste runde i Europas gjeveste klubbturnering,

Dersom Real Madrid hadde gått videre som gruppetoer, kunne da ha møtt lag som Paris Saint-Germain, Liverpool, Manchester City og Bayern München – alle de er lag som regnes som favoritter til å vinne årets turnering.

Nå har Zidanes menn sluppet unna «skrekken», og kommer til å få langt mer overkommelig motstand i åttendelsfinalen. Trekningen vil bli gjort på mandag, og lag Real Madrid kan møte er Atalanta, Lazio, Leipzig og Porto.

Real Madrid vil være favoritter mot samtlige lag, men de ønsker nok helst å slippe Leipzig eller Atalanta. Leizpig, anført av Julian Nagelsmann, tok seg til semifinalen i Champions League forrige sesong, og har vist seg å være et svært godt lag. Atalanta bør absolutt være overkommelig, men offensivt har de flere gode, spennende spillere som kan gjøre livet surt for Real Madrid.

Uansett motstander, så har Real Madrid gjort seg selv en stort tjeneste ved å vinne gruppen. De ville trolig vært underdogs mot alle lagene de kunne ha møtt dersom de hadde tatt seg videre som gruppetoer, men får nå en langt bedre trekning.

 

Legg inn en kommentar