Intervjuer

Courtois: – Vi har alltid hatt tillit til Zidane

Real Madrid kapret førsteplassen i gruppen sin og avansement i Champions League etter den imponerende 2-0 seieren på eget gress mot Borussia Mönchengladbach.

 

Los Blancos leverte en av sine beste kamper denne sesongen, Lucas Vazquez, Rodrygo og Thibaut Courtois snakket med pressen etter kampen. Slik oppsummerte den belgiske målvakten kampen:

– Det var en god forestilling, en av våre beste denne sesongen. Alt gikk veldig bra, vi spilte godt offensivt og forsvarte oss godt. Alle vet hvor viktig Champions League er for Real Madrid, og vi kjemper alltid til siste slutt. Vi har hatt andre kamper der ting bare ikke har funket for oss, men mot Sevilla og i dag har vi vist god form. Vi er spillere med mye erfaring, og vi vet hvordan vi skal takle presset. Vi forbedres oss, det er alltid opp- og nedturer i løpet av en sesong, og vi må fortsette.

Zidane

– Når du spiller for Real Madrid, vet du at det alltid vil være press om resultatene ikke er gode nok. Vi har alltid hatt tillit til Zidane, og laget, og vi viste det. På lørdag venter en viktig kamp i ligaen mot Atlético som vi må vinne. De er et lag som ikke har sluppet inn mange mål, og vi må levere en god kamp.

Lucas Vazquez leverte en god kamp og en strålende målgivende til Benzema, dette var hans tanker etter den avgjørende kampen:

– Vi spilte veldig bra både i dag og i Milano. Laget viste hva vi er i stand til, og det er veien å følge. Rodrygo er en god spiller, det er enkelt å kombinere med ham og han forstår spillet veldig godt. Vi er veldig fornøyde med seieren, hele laget behøvde denne seieren. Vi utgjør et godt lag når vi står sammen og vi er ikke tvil om våre evner.

(Saken fortsetter under bildet)

AVANSEMENT: Real Madrid vant gruppen og avanserte med det til 8.delsfinalen hvor de kan møte Lazio, Atalanta, Leipzig eller Porto.

Framtiden

– Jeg fortsetter bare å jobbe hardt hver dag, og det er det viktige. Jeg er glad for å være i Real Madrid.

Rodrygo leverte en bunnsolid kamp og var naturligvis fornøyd etter fulltid.

– Jeg er veldig fornøyd med avansement i Champions League. Det var målet vårt i dag, og jeg er også fornøyd med prestasjonene mine.  Alle spilte veldig bra og vi leverte en god kamp. Vi må fortsette å trene hardt, holde fokus og fortsette å vinne.

Hva synes du om kampen?

Legg inn en kommentar