Intervjuer

Zidane: – Jeg tror nesten han er venstrebent

Zindeine Zidane stilte nylig opp i et intervju med Real France, der han snakket om Toni Kroos.

Nylig avga Zinedine Zidane et intervju til det franske nettstedet, Real France, der han snakket om Toni Kroos’ kvaliteter. Intervjuet har senere har blitt gjengitt av den spanske storavisen MARCA, og franskmannen lederegenskapene til Kroos, samt tyskerens filosofi.

Kvalitetene til Kroos:

– Kroos er en spiller som er så godt at han kan spille som anker, tier eller som indreløper. Hans hovedegenskap er roen, han blir virkelig aldri nervøs. Jeg syns det er fantastisk å se hvor enkelt det er for han å bruke begge bein, jeg tror nesten han er venstrebent.

Lederskap:

– Toni snakker ikke mye, han er en stille og reservert gutt. Men når han snakker så er det fordi han trenger å gjøre det. Han snakket med alle, direktører, trenere eller medspillere, og da reserverer han seg ikke. Jeg har sett mange diskusjoner der hans deltagelse har vært avgjørende.

Filosifi:

– Livet hans handler om fotball og familien hans, det andre er ikke viktig. Han vil bli husket som en spektakulær spiller, en av verdens beste i sin posisjon.

Hva Zidane føler selv:

– Da jeg kom til klubben så var jeg glad for at jeg fikk trene en spiller som Kroos, og jeg vil kunne si at jeg har trent spillere som Ramos, Cristiano, Bale og også Kroos.

Legg inn en kommentar