Intervjuer

Kroos: – Messi trenger skikkelige «cojones» for å bli i Spania

Kroos har uttalt seg om tidenes kanskje mest spektaulære overgang, men tror ikke Argentineren blir i Spania

For Barcelona fans kunne ikke de siste ukene vært verre. Etter 8-2 tap mot Bayern Munchen i Champions League og tap av ligatittelen til Madrid, topper det seg med at fotballens største stjerne forventes å bytte klubb. Manchester City virker som den mest sannsynlige landingsplassen, men ingenting er avklart ennå. Kroos uttalte seg om dette i en podcast med broren sin.

– Jeg tror ikke at han blir en del av Madrid, det virker helt usannsynlig. Han trenger «cojones» skal han fortsatt bli i Spania. Det er ingen i fotballverden som kan se for seg Barcelona uten Messi»

Kroos tror også at ting kan bli enklere for Real Madrid dersom Messi drar fra Barcelona.

– Hvis en av de viktigste spillerne drar fra rivalen vår, så er ikke det en dårlig ting. Barcelona uten Messi er Barcelona uten et viktig våpen»

Kroos har definitivt rett i det han sier. Drar Messi fra Barcelona er Barcelona uten tvil et mye svakere lag. Men Barcelona lar seg ikke vente. Madrid var i en lignende situasjon da Ronaldo dro til Italia. Men få snakker om Ronaldo i Madrid nå. Forskjellen er alle investeringene Madrid gjorde i forveien. Spillere som Vinicius, Rodrygo, Diaz og Reguilón er alle fremtidens stjerner. I tillegg har Madrid hentet inn Mendy, Jovic og Militao. Fremtiden er på mange måter sikret for Madrid, men ikke for Barcelona. Men kommer de til å ligge på lat siden? Barcelona vil alltid være der å gjøre ting vanskelig for Madrid, men uten Messi er de betydelig svakere, ihvertfall med det første. La oss se hva fremtiden bringer.

Legg inn en kommentar