Intervjuer

Kroos: – Messi trenger skikkelige «cojones» for å bli i Spania

Kroos har uttalt seg om tidenes kanskje mest spektaulære overgang, men tror ikke Argentineren blir i Spania

For Barcelona fans kunne ikke de siste ukene vært verre. Etter 8-2 tap mot Bayern Munchen i Champions League og tap av ligatittelen til Madrid, topper det seg med at fotballens største stjerne forventes å bytte klubb. Manchester City virker som den mest sannsynlige landingsplassen, men ingenting er avklart ennå. Kroos uttalte seg om dette i en podcast med broren sin.

– Jeg tror ikke at han blir en del av Madrid, det virker helt usannsynlig. Han trenger «cojones» skal han fortsatt bli i Spania. Det er ingen i fotballverden som kan se for seg Barcelona uten Messi»

Kroos tror også at ting kan bli enklere for Real Madrid dersom Messi drar fra Barcelona.

– Hvis en av de viktigste spillerne drar fra rivalen vår, så er ikke det en dårlig ting. Barcelona uten Messi er Barcelona uten et viktig våpen»

Kroos har definitivt rett i det han sier. Drar Messi fra Barcelona er Barcelona uten tvil et mye svakere lag. Men Barcelona lar seg ikke vente. Madrid var i en lignende situasjon da Ronaldo dro til Italia. Men få snakker om Ronaldo i Madrid nå. Forskjellen er alle investeringene Madrid gjorde i forveien. Spillere som Vinicius, Rodrygo, Diaz og Reguilón er alle fremtidens stjerner. I tillegg har Madrid hentet inn Mendy, Jovic og Militao. Fremtiden er på mange måter sikret for Madrid, men ikke for Barcelona. Men kommer de til å ligge på lat siden? Barcelona vil alltid være der å gjøre ting vanskelig for Madrid, men uten Messi er de betydelig svakere, ihvertfall med det første. La oss se hva fremtiden bringer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.