Ryktebørsen

Troverdig kilde: Nytt utlån for Dani Ceballos

Det meldes av flere troverdige kilder om at en mulig retur til Arsenal ligger i kortene for den spanske midtbanespilleren. Avtalen forventes å være klar i løpet av uken.

Spanjolen som tilbrakte forrige sesong i London hos de røde og hvite skal nå i følge troverdige kilder være nær en ny sesong ute på lån fra Real Madrid. Den kreative midtbanespilleren fikk totalt 37 kamper i alle turneringer for Arsenal forrige sesong og produserte totalt 4 målpoeng. Den troverdige journalisten José Luis Sánchez skriver følgende på twitter

José Luis Sánchez – «Dani Ceballos vil gå på et nytt utlån for én sesong til Arsenal. Real Madrid og det engelske laget er nære å være enige.» 

Tillit fra trenerstaben

Ceballos startet 19/20-sesongen med et innhopp mot Newcastle i serieåpningen og imponerte på de 26´ minuttene han fikk. Dani ble tidlig spådd til å kunne få en større rolle enn først antatt i Arsenal-laget og allerede i andre seriekamp fikk spanjolen sin først kamp fra start og produserte to målgivende foran Arsenals egne fans. Kampen endte med en hjemmeseier og resultattavlen siste 2-1 til hjemmelaget. De neste ni kampene fikk leiesoldaten hele 555´ minutter for London-laget før den 7. november da midtbanespilleren ble utsatt for en skade som satte han ut av spill frem til slutten av desember. Det gikk 14 kamper før Ceballos kunne ta på seg den røde og hvite drakten igjen, men fikk den 16. februar tilliten igjen i hjemmekampen mot Newcastle United.

Totalt kan spanjolen se tilbake på denne statistikken (alle turneringer)

Antall ganger i kamptroppen: 42
Antall ganger i startelleveren: 23
Antall ganger byttet inn: 14
Antall ganger byttet ut: 15
Antall minutter spilt: 2342
Antall mål: 2
Antall målgivende: 2
Antall gule kort: 2
Antall røde kort: 0

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.