Intervjuer

Zidane: – Jeg kan snu dette

Det er ikke mye som skal til før det blir krise i Madrid. Zinedine Zidanes mannskap har hatt en svak åpning på sesongen, og står nå med to tap på rad på hjemmebane mot henholdsvis Cadiz og Shakhtar Donetsk. Real Madrid ble til tider rundspilt i førsteomgangen av ukrainerne i gårsdagens kamp, og lå på et tidspunkt under 3-0 på hjemmebane. Det er ikke akseptabelt. Tross et godt forsøk på comeback, så holdt det ikke og Los Blancos tapte til slutt 3-2. Etter kampen var det en skuffet Zidane som møtte pressen.

– Det er ikke en god følelse å tape, naturligvis. Det ble bedre mot slutten. Vi manglet selvtillit og spilte ikke bra. Heldigvis gjorde vi det bedre i andreomgangen. Spillerne mine fortjener ikke slike resultater. Det var en dårlig kamp og en dårlig kveld. Jeg er treneren, og det er jeg som må finne løsningene. Jeg klarte det ikke i kveld. Det er vanskelig for spillerne.

– Det er vanskelig å tape to kamper på rad, men sånn er fotball. Vi har vært gjennom flere tøffe øyeblikk sammen tidligere. Vi har en kamp på lørdag, og må fokusere på å slå tilbake med en bedre prestasjon.

Klubbens situasjon

– Jeg har tro på at jeg kan snu det, og skal forsøke. Det er sikkert og visst. Spillerne det samme. Vi må gjøre ting bedre og det vet vi. Vi vet situasjonen vi er inne i. Det er andre kamp på rad at vi spiller dårlig, og det må vi gjøre noe med på lørdag.

– Det er jeg som er ansvarlig for dette. Førsteomgangen vår var veldig svak, noe som forteller at jeg har gjort ting feil. Spillerne prøvde å presse høyt fra start, men det raknet etter at de gikk opp i ledelsen. Vi er ikke fornøyde med dette, men vi skal ikke la det gå til hodet på oss. Hardt arbeid og samhold skal få oss ut av dette.

 

Legg inn en kommentar