Intervjuer

Modric: – Det er et vanskelig nederlag å godta, men det er en lang sesong og vi skal forbedre oss

Modric og Varane snakket med pressen etter det skuffende 2-3 tapet mot Shakhtar på Alfredo Di Stéfano.

 

Luka Modric banket inn en flott scoring i kampen, men totalt sett var det en svært skuffende prestasjon i sesongens første Champions League kamp.

– Vi startet ikke kampen godt dessverre, men forbedret oss litt i andre omgang. I første omgang var vi ikke i nærheten av det nivået som kreves i Champions League, og i andre omgang forsøkte vi å forbedre oss. Det holdt ikke til få seier eller uavgjort i dag. Vi manglet selvtillit, spesielt i første omgang. Vi må fortsette, holde sammen og forbedre oss til neste kamp. Vi har ikke tid til å synes synd på oss selv.

Zidane sine beskjeder i pausen

– Han fortalte at vi må forbedre oss, presse bedre og høyere opp. I første omgang forsøkte vi å holde oss kompakte, og i andre omgang klarte vi det. Vi skapte sjanser og scoret to mål, men det var ikke nok. Det er et vanskelig nederlag å godta, men det er en lang sesong og vi skal forbedre oss.

Selvtillit

– Vi vet at de er et lag med mange kvalitetsspillere og vi tok ikke lett på Shakhtar i det hele tatt. Vi startet ikke bra, de scoret det første målet og vi mistet selvtilliten. I andre omgang forbedret vi spillet vårt, spilte sammen og hadde mer selvtillit. Det holdt ikke for å redde et resultat, men vi skal forbedre oss og ingen er fornøyd med dagens kamp. Det er positivt at neste kamp kommer snart, og det er El Clásico. Vi må holde samen, tro på oss selv og kvalitetene vi har. Vi har ikke glemt hvordan vi skal spille fotball og El Clásico er en helt spesiell kamp, men vi må prestere mye bedre til helgen.

(Saken fortsetter under bildet)

Varane var tydelig etter kampen at laget ikke skal gi seg, men kjempe videre.

– Målet var å vinne og vi lyktes ikke. Vi ga alt, i andre omgang var vi bedre, men klarte ikke å snu kampen. Vi kjempet til slutt, men det var en vanskelig kamp. Når vi ikke spiller bra sammen så sliter vi alle. Responsen var ikke god, men vi vet at vi har et kvalitetslag, og med vår karakter vil vi gå videre. Alle må gi alt for å hjelpe laget, og vi må holde sammen.

El Clásico

– Det er en vanskelig periode for laget, men vi har en veldig viktig kamp om tre dager, og vi er fokusert på vinne til helgen. Vi kommer til å hvile og forbedre oss godt til denne kampen. Vi skal gi alt på banen og kjempe for livet.

Tror du laget kan slå tilbake mot Barcelona?

Legg inn en kommentar