Intervjuer

Zidane: – Jeg er forberedt på alt

Det ble en ydmykende aften for Real Madrid, som ble slått ut av Copa del Rey av Alcoyano som holder til på nivå tre i Spania. Eder Militao sendte Los Blancos i ledelsen like før pause, men kort tid før slutt reduserte hjemmelaget. Kampen måtte til slutt bli avgjort på ekstraomganger, hvor Alcoyano – med en mann mindre – mot alle odds klarte å gå opp i en 2-1-ledelse. Real Madrid klarte aldri å respondere, og dermed er laget ute av Copa del Rey. Etter kampen var Zinedine Zidane misfornøyd.

– Jeg er treneren og det er jeg som er ansvarlig for dette. Jeg tror spillerne mine fremdeles har tro på meg, men du må spørre dem.

– Det er ingen skam å ryke ut. Det er sånt som skjer i fotball. Det er en smertefull dag, men vi skal fortsette å jobbe hardt. Vi er fremdeles med i både LaLiga og Champions League.

Sparken

– Jeg er rolig. Jeg er forberedt på alt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.