Cádiz
vs
Real Madrid
La Liga runde 32
Ramón de Carranza, Cádiz
21/04/2021
22:00
Strive Sport
Nyheter

– Du har kommet gråtende til Real Madrid

Det har vært et innholdsrikt døgn i Real Madrid sett med norske øyne. Først ble den offisielle troppen foran Copa del Rey-kampen mot CD Alcoyano offentliggjort, og der var ikke Martin Ødegaards navn å spore. Nordmannen har slitt med å få spilletid denne sesongen, så det var forventet at han skulle være med  i troppen og få en etterlengtet kamp fra start, mot motstand fra spansk 3. divisjon. Flere spanske journalister meldte om at det var en såkalt «technical decision», noe som betyr at det ikke var en skade eller lignende som var grunnen til at han ble vraket fra troppen.

Kort tid senere kom den dramatiske nyheten om at 22-åringen er misfornøyd med tingenes tilstand i den spanske hovedstaden, og at han har bedt Real Madrid om å bli leid ut til en annen klubb i jakten på spilletid. Siden i går har det florert med rykter om aktuelle klubber, og per nå ser det ut som at Real Sociedad og Arsenal er det som er mest aktuelt for nordmannen.

Det er mange Real Madrid-supportere som er misfornøyde med Zinedine Zidane, og som mener at franskmannen gir de unge spillerne for få sjanser. Det har resultert i at den ene etter den andre har forlatt klubben i søken på spilletid. Spaltist i MARCA, Raúl Varela, er dog blant journalistene som mener at Ødegaard bør slutte å klage og heller bli for å kjempe om plassen sin.

«Du har kommet gråtende til Real Madrid. For all del, du har spilt bra. Veldig bra. For Real Madrid også, selv om det kan telles på en hånd. Avgjørelsen til Zidane er vanskelig å forstå, men å forlate skipet etter første tilbakeslag virker som å gå inn i en svingdør som ikke treffer deg. Vi lever for fort. Med for mye angst og vi er ikke vant til å lide. Selvsagt har Zidane lovet et paradis som han ikke kan gi akkurat nå. Selvsagt er det grunn til å tro at franskmannen ikke er rettferdig eller ikke gjør de riktige valgene når han tar ut midtbanen, men å innta offerrollen er ikke riktig vei å gå med Zidane.», har TV2 Sporten gjengitt på sitt nettsted.

Nordmannen har hele veien hatt fokus på utvikling, og er i en alder der han bør spille regelmessig. Det er merkelig at Zidane personlig ringte Ødegaard for å få han tilbake til Madrid, uten at det ser ut som at franskmannen ønsker å satse på han. Et utlån vil nok være det beste for 22-åringen, og det er ikke mangel på klubber som er interesserte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.