Kamprapporter

Alcoyano 2-1 Real Madrid

Real Madrid spilte sin første kamp for sesongen i Copa del Rey mot Segunda B laget Alcoyano onsdag kveld, og tok ledelsen på tampen av første omgang etter en heading fra Militão. Ti minutter før full tid utliknet vertene, før de virkelig detonerte en cup-bombe i ekstraomgangene ved å sende ut Los Blancos av turneringen.

Alcoyano 2-1 e.e.o Real Madrid
Estadio El Collao, Alcoy
Copa del Rey, 16.delsfinale
Onsdag 20.januar, kl:21.00

0-1 Eder Militão (45′) – Assist: Marcelo Vieira
1-1 José Solbes (80′) – Assist: Ramón López Olivan
2-1 Juan Antonio Casanova Vidal (115′) – Assist: Aboubacar Diakité

RØDT KORT: Ramón López Olivan (110′)

Onsdag kveld var det endelig dags for Real Madrid å debutere i Copa del Rey denne sesongen, hvor Segunda B-laget Alcoyano stod på motsatt banehalvdel. Det skal for et lag som Real Madrid være en enkel seier, og Zinedine Zidane tok muligheten for å rotere med åpne armer. En rekke sentrale spillere ble sittende på benken fra start, mens de som ikke har fått like mye spilletid denne sesongen fikk muligheten til å skinne da dommeren blåste i gang oppgjøret.

Real Madrid: Lunin – Odriozola (Hazard 98′), Militão, Chust, Marcelo – Valverde, Casemiro, Isco (Kroos 98′) – Lucas, Mariano (Benzema 67′), Vinícius Júnior (Asensio 90′) 

Alcoyano: Juan – Valera (Juli 60′), Garcia, Valls, Diaz (Miro 60′) – Serna (Olivan 72′), Jony (Diakité 78′), Vidal, Lopez – El Ghezouani (Gaspar 105′), Mejia (Solbes 60′)

DE ELLEVE UTVALGTE: Dette er startelleveren Zidane valgte til oppgjøret mot Alcoyano i Copa del Rey.

Militão åpner målkontoen

Det var særdeles lite å melde fra om i den første omgangen i Alcoy, en liten forstad utenfor Alicante. Real Madrid hadde ballen mest, men vertene la seg dypt og forsvarte seg smart, samtidig som at Real Madrid var ekstremt unøyaktige med ballen. Pasningene, spesielt i siste fase havnet alle andre steder enn der de faktisk skulle ende opp, og Real Madrid hadde ingenting å vise til. Dog så fikk de hull på byllen med litt flaks da Militão stanget et innlegg i mål like før hvilen. Det var Marcelo som hadde den målgivende pasningen, og Los Blancos gikk inn i hvilen med ledelse.

FØRSTE SCORING: Eder Militão scoret sitt første mål for Real Madrid i onsdagens cup-kamp mot Alcoyano.

Utlikning og ekstraomganger

Fem minutter ut i den andre omgangen forsøkte Mariano lykken fra langt hold, men forsøket trillet inn til Juan som reddet enkelt. Et par minutter senere så var det Lucas Vázquez sin tur til å forsøke lykken, også han fra langt hold, og kantspilleren fikk godt treff, men Juan reddet flott. Like før timen klønet Lunin det til i feltet, hvor han bokset rett til en motspiller, men forsøket endte over mål. Ti minutter før full tid hadde vertene hjørnespark, og igjen var Lunin svak i feltet hvor ballen gikk rett forbi han, til José Solbes på bakerste stolpe som enkelte satte ballen i mål til 1-1. Vinícius Júnior må også ta del av skylden da han kun stod og så på.

Real Madrid klarte ikke å svare på scoringen til Alcoyano, og det førte til at det var duket for ekstra omganger i Alcoy. Zidane gjorde umiddelbart et bytte hvor Asensio erstattet Vinícius Júnior, og kort tid senere entret både Kroos og Hazard banen. Byttene var dog til ingen nytte for Los Blancos skapte absolutt ingenting i den første ekstraomgangen, og slik fortsatte det i den andre. Med ti minutter igjen fikk Alcoyano en spiller utvist, men tross dette så klarte de å få ballen i mål en gang til. Diakité kom fri etter en flott pasning fem minutter før slutt, hvor Casanova Vidal kom foran Lunin på innlegget til innbytteren og dermed stod det 2-1. Real Madrid klarte ikke å svare, og faktumet er da at de ute av Copa del Rey etter å ha tapt deres første kamp i turneringen.

Spillervurderinger:

Andriy Lunin (3): Sliter stort med baller som blir slått inn i feltet, og feilberegner flere ganger. En av gangene får vertene en sjanse ut av det, og på overtid kommer en motspiller seg inn foran han og scorer. Dog så er han trygg med ballen i beina, og viser tidvis et ganske solid tilslag. Ingen solid debut for den ukrainske burvokteren som viser at han er langt unna en plass fra start for Real Madrid.

Álvaro Odriozola (2): For de som lurer på hvorfor Zidane ikke gir backen flere sjanser så beviste han det i kveld. Er så underlegen fysisk, uansett hvem han møter at han mister ballen i dueller alt for ofte. Innleggene er heller ikke noe å skryte av, hvor han nesten aldri treffer medspillere. Har et par ok kombinasjoner, men er så langt unna å fortjene en plass i Real Madrid at det beste ville være å selge han.

Eder Militão (5 BB): Får sin første scoring for Real Madrid, og den kom i hans kamp nummer 24 for klubben. Har egentlig relativt god kontroll defensivt, og kan ikke direkte klandres for noen av scoringene. Viser at han er solid i duellspillet, hvor han ruvet høyt i feltet ved jevne mellomrom. Får banens beste grunnet scoringen sin med hodet.

Víctor Chust (4): Får debuten sin for Real Madrid, og dessverre for unggutten ender det med tap. Har noen gode gjenvinninger, og virker trygg med ballen i beina, men dessverre blir han rundlurt på den siste scoringen, hvor han ikke henger med i det hele tatt.

Marcelo Vieira (4): Gjør en helt ok prestasjon, hvor han involverer seg flere ganger offensivt, dog uten at det leder til spesielt mye. Har et par kombinasjoner som er relativt solide fremover i banen, og slår det målgivende innlegget. Dog så virker han fortsatt relativt tung, og henger ikke alltid med når vertene angriper.

Federico Valverde (3): Ingen god kamp av den unge midtbanespilleren. Er veldig langt unna der han var før skaden. Mangler eksplosiviteten, mangler selvtilliten, og mangler drivet han hadde før skaden. Tilfører omtrent ingenting i dette oppgjøret, dessverre.

Carlos Casemiro (4): Hjelper til med den defensive stabiliteten i store deler av oppgjøret, hvor han ligger og balanserer midten. Offensivt er han begrenset som vanlig, og dessverre blir han alt for begrenset i dette oppgjøret hvor det hadde vært behov for flere offensive krefter.

Isco Alarcón (3): Forsøker å involvere seg en del i begynnelsen, og gjør noen flotte driblinger, men utover i oppgjøret faller nivået. Sliter tidvis med pasningsspillet, spesielt langpasningene hvor han ikke finner mottakeren ved flere anledninger. Byttes ut mot slutten hvor han ser sliten ut.

Lucas Vázquez (3): Gjør en helt ok kamp til å begynne med, hvor han jobber hardt og skaper noen kombinasjoner. Har også et meget godt langskudd, men er skikkelig «ball-watching» på den avgjørende scoringen, hvor han bare ser på at Chust blir rundlurt uten å gjør sin jobb som back.

Mariano Díaz (1): Usynlig gjennom hele oppgjøret. Hadde det ikke vært for at jeg hadde sjekket lagoppstillingen så hadde jeg ikke visst at han var på banen i første omgang. I den andre omgangen får han et skudd på mål, men det er så svakt at det triller inn til keeper. Byttes ut etter timen.

Vinícius Júnior (2): Forsøker flere driblinger, og noen av de lykkes mens andre bare skaper stopp, og dårlig flyt i spillet. Virker ikke selvsikker i det hele tatt, og faller særdeles lett ved flere anledninger, også flere ganger hvor han hadde tjent på å holde seg på beina. Ingen god kamp.

Innbytterne: 

Karim Benzema (2): Kommer inn for usynlige Mariano, også er han nesten like usynlig selv. Har noen kombinasjoner, men det leder ikke til noe som helst. Meget svakt innhopp.

Marco Asensio (3): Forsøker den tiden han er på banen, hvor han har noen innlegg, og er delaktig i enkelte kombinasjoner. Dog så kan han være enda mer sentral og ta for seg litt mer enn det han gjør.

Toni Kroos (2): Kommer inn for å tilføre ny giv og initiativ på midtbanen, men klarer ikke dette i det hele tatt. Virker umotivert, og skaper ingenting som helst.

Eden Hazard (2): Hvor mange sjanser skal belgieren få? Spiller nok en elendig kamp i Real Madrid-drakt, hvor han er helt usynlig med unntak av en dribling. Spiller så svakt de gangene han er på banen at det nesten frister å ta de pengene man kan få for han ved et salg nå i januar. Skuffer fryktelig ofte..

Hva er dine tanker etter exiten i Copa del Rey? 

1 comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.