Intervjuer

Zidane: – Jeg er akkurat den samme, og jeg vil ikke endre meg

Den franske manageren snakket om viktigheten rundt tirsdagens Champions League oppgjør i Ukraina mot Shakhtar.

 

På tirsdag venter en ny og viktig kamp i Champions League for Los Blancos. Før oppgjør fem i gruppespillet ligger Real Madrid på andreplass med to seiere, én uavgjort og ett tap. Vinner Zidanes utvalgte kampen vil de være sikret avansement til åttendelsfinalen, men ender det med nok et tap mot ukrainerne vil Shakhtar overta andreplassen grunnet innbyrdes oppgjør. Franskmannen startet pressekonferansen med å snakke om kampen som kan avgjøre Los Blancos skjebne i Champions League:

–Vår skjebne er i våre egne hender, og vi har en ekstremt viktig kamp i morgen kveld. De to siste kampene i Champions League behandler vi på samme måte som cupfinaler, og morgendagens dyst er den viktigste kampen hittil i gruppen, fordi tre poeng kan sikre oss avansement.

– Seier er det eneste vi fokuserer på og jeg kan se tydelig hvor mye spillerne ønsker å vinne kampen. Det har vært en utfordrende periode med skader og forberedelsene våres har variert, men spillerne våre vil alltid gjøre alt for å vinne. Spillerne vet hvordan det er og hva det vil si å spille for Real Madrid.

Hazard

– Han er veldig sterk og har alltid vist det. Det er nok en skade, noe som er uheldig for både ham og for oss. Disse tingene skjer med mange lag, og man må bare tåle det. Han er sterk mentalt, jeg har ingen tvil om hvilken spiller han er og hva han vil oppnå her. Det er naturligvis en tøff situasjon for Eden, men vi gleder oss til å få han tilbake. Han har aldri slitt med skader tidligere i karrieren og jeg er sikker på at han vil komme enda sterkere tilbake.

(Saken fortsetter under bildet)

STRAFFEROP: Eden Hazards forevige rop om straffe var noe av det siste han gjorde før han forlot banen med en muskelskade lørdag kveld.

 

Flere svake resultater

– Vi klarer ikke å finne konsistensen. Det har alltid vært tøffe tider hos Real Madrid, men klubben har alltid overvunnet dem og det er det viktigste.

Asensio

–Vi må slutte å snakke om alt han må gjøre, og bare la han spille. Vi vet alt om hvilke kvaliteter han har, og det eneste han trenger er å finne tilbake til denne formen. Jeg tror at vi gradvis vil se det beste Marco har å tilby, men man må huske at han har hatt en veldig alvorlig skade.

Holdningsendring på pressekonferanser?

– Jeg er ikke annerledes. Jeg er akkurat den samme, og jeg vil ikke endre meg. Noen ganger er jeg litt mer seriøs, men jeg oppfører meg ikke annerledes.

Legg inn en kommentar