Intervjuer

Nacho: – Det er spesielt å vende tilbake til en arena hvor du har vunnet Champions League

Forsvarspiller Nacho snakket med pressen før oppgjøret i Ukraina som kan sikre avansement i Champions League.

 

Før en treningsøkt på den olympiske stadion i Kiev snakket Nacho blant annet om oppgjøret, skadeproblemer og helgens skuffelse.

– Det er spesielt å vende tilbake til en arena hvor du har vunnet Champions League. Jeg har fantastiske minner fra den kvelden, og det samme gjelder oppgjørene jeg har spilt her med landslaget. La oss håpe disse gode opplevelsen fungerer som motivasjon for å gå ut og sikre seier. Mot Shakhtar må vi være forsiktige når vi angriper for å ikke blottlegge oss, de er et lag som har et veldig godt kontringsspill. Vi må prøve å få kampen inn i vårt spor, ta ledelsen og unngå deres kontringer.

Hazard

– Han er en veldig viktig spiller for oss. Motstanderne våre sliter alltid med å håndtere ham og det kan alltid bli farlig når han mottar ballen. Det stemmer at han har hatt mye uflaks når det gjelder skader, men la oss håpe han kommer seg så fort som mulig tilbake i spill.

Rolle i klubben

– Jeg har alltid følt meg som en viktig spiller i den troppen. Jeg spiller kanskje ikke alle kamper, men under alle trenerne, og tydeligvis under Zidane også, føler jeg at jeg er en viktig del av denne stallen. Jeg spiller nå i min naturlige posisjon i Ramos sitt fravær og føler meg mer komfortabel. Som min lagkamerat og spesielt gode venn, håper jeg Ramos forlenger kontrakten sin fordi han er en veldig viktig del av dette laget. Jeg vet dog ikke hva som vil skje, det er ikke min beslutning.

Mangel på stabile prestasjoner

– Vi ser etter den viktige konsistensen og det å føle oss mer komfortable enn vi er for øyeblikket. Vi leverte en god prestasjon mot Inter og dominerte nærmest hele kampen, men helgen var en skuffelse. Selv om det ikke var vår verste forestilling mot Alavés, havnet vi bakpå og slet i flere situasjoner. Laget er klart til møte med Shakhtar, vi har en bra tropp med gode spillere som ønsker å finne den konsistensen for å prestere mer stabilt.

Nederlag mot Alavés

– Jeg tror ikke det skyldes mangel på motivasjon, hele laget ønsker det beste og å vinne hver eneste kamp. Vi er til slutt mennesker, dermed har vi noen gode dager og andre ikke fullt så gode. Det er alltid skuffende å tape, men vi vet vi er i stand til produsere forestillinger som vi gjorde mot Inter Milan.

(Saken fortsetter under bildet)

LIDENSKAP: Det er ingen tvil om at Nacho brenner for Real Madrid, og han er en av få spillere som har tilbrakt hele karrieren sin i klubben.

Forsvarsspillet

– Vi forsøker å prestere godt defensivt, slik vinner du fotballkamper. Motstanderne våre analyserer oss godt, og det er tøft. Laget har evnen til å bli solide defensivt igjen, men vi må jobbe hardt for å forbedre oss.

Løsninger

–Vi har jobbet under Zidane lenge, og jeg tror at alle sesongene med ham har vært ganske bra. Vi bar alltid analysert motstanderne våre godt og treneren har gitt oss den informasjonen vi trenger. Nå som vi ikke får resultatene som forventes betyr det ikke at vi jobber hardt nok eller forsøker å forbedre oss. Uansett når ting er vanskelig og utfordrende står alltid laget samlet. Vi har mange spillere med erfaring og kvaliteter, det viktigste er at laget kjemper helt til siste slutt for å sikre sølvtøy.

Forhold til klubben

– Jeg har alltid sagt det sammen siden jeg var et lite barn. Jeg drømte og jobbet hele livet for å debutere for klubben, nå har jeg over 200 kamper. Alle trenerne som har trent meg håper jeg vil si positive ting om meg. Jeg har gjort jobben min og liker å tro at jeg har gjort det bra. Personlig ville jeg naturligvis foretrukket å spille 50 kamper hver eneste sesong istedenfor 20 eller 30, det kan jeg ikke benekte, men jeg er fornøyd. Jeg er i klubben jeg ønsker å være i og har fått oppleve mer enn jeg kunne drømt om. Jeg kjemper for klubben i mitt hjerte, og akkurat ville jeg ikke byttet ut situasjonen min for noe annet.

Legg inn en kommentar