Intervjuer

Zidane: – Hazard er spilleklar

Real Madrid sin hovedtrener var i godt humør på mandagens pressekonferanse, hvor El Clásico, Borussia Mönchengladbach, Hazard og Isco alle var temaer nevnt.

I morgen er det duket for den andre kampen i Champions League-gruppespillet, hvor Real Madrid gjester Borussia Park. Det er Borussia Mönchengladbach som står på motsatt banehalvdel, og et tøft oppgjør er i vente. Los Blancos har behov for tre poeng etter en meget skuffende kamp mot Shakhtar Donetsk hvor de tidlig kom under 0-3, og til slutt tapte 2-3. Inter er neste motstander i turneringen etter det tyske laget, og her er det ingen garanti for poeng så alle poeng man kan ta på veien teller.

På pressekonferansen i forkant av oppgjøret mot Borussia Mönchengladbach var Zidane i godt humør og smilte fra øre til øre. Med spørsmål om helgens El Clásico svarte han at han svært fornøyd med prestasjonen, og at de vil forsøke å gjenskape dette i morgen. Videre ble han spurt om tanker rundt rotasjoner, hvordan det er å ha med Hazard igjen og ikke minst om ordene fra Isco som ble fanget opp under El Clásico. Dette kan du lese i en oversatt versjon under:

– Vi er fornøyde med prestasjonen i El Clásico, og vi er glade over måten vi gjorde det på. Vi nedla en god laginnsats over 90 minutter, og vi vet at vi møter en god motstander i morgen som er i stand til å skape problemer til enhver tid. Det er grunnen til at vi er nødt til å være sterke gjennom samtlige 90 minutter for å forsøke og gjenskape suksessen fra helgen og ta tre poeng. 

– Prestasjonen vi gjorde i El Clásico er akkurat den type prestasjon vi er nødt til å produsere på ny i morgen. Vi spilte bra, kjempet som et lag, og det viktigste er at vi forsøker å gjøre det i morgen. Vi er nødt til å gjenskape det vi gjorde i helgen. Vi er nødt til å gjøre en god prestasjon, og vi kjenner til situasjonen vi er i med vår andre kamp i Champions League. Vi er nødt til å være fokuserte i 90 minutter, kjempe og sloss. Det kommer til å bli tøft, og vi er nødt til å fokusere på det vi skal gjøre ute på gressmatta. 

Rotasjoner

– Vi vet at det er en lang sesong vi har i vente, og at vi kommer til å trenge samtlige spillere. Det er noe jeg alltid har sagt, og noe jeg kommer til å fortsette og gjøre. Vi har hatt litt problemer med spillere i høyreback-posisjon, men det er andre spillere som kan komme inn for de, og vi kommer ikke til å ha noen problemer i morgen. 

– Det faktumet at Eden Hazard er med oss betyr at han er spilleklar, og det er gode nyheter for oss. Vi er glade for at han er med i troppen, også får vi se hvordan vi velger å bruke han i morgen. Det viktigste er at han er tilbake, noe som er veldig positivt for oss. 

Ny kontrakt til Ramos

– Vi er nødt til å fokusere på kampen, og det ønsker han også å gjøre, nemlig fokusere på morgendagens kamp. 

Hans rolle som trener

– Vi har en kamp i morgen, og mine tanker er fokusert mot den. Jeg kommer til å være her, og kjempe til siste dag, hvor vi jobber som et lag og en tropp, slik vi alltid har gjort. 

Isco

– Han er ambisiøs, han ønsker å spille, akkurat som alle andre. De alle ønsker å spille, og er nødt til å være klare når de blir etterspurt. Slik har det alltid vært i dette laget, og jeg tror at alle er klare for å spille. Videre er det opp til meg å avgjøre hvilke ellevere spillere som starter, og hvilke jeg bytter inn. 

Hva er dine tanker om det Zidane hadde å si? 

Legg inn en kommentar